Вижте кой българин е дубльор на Микеле Мороне - най-желаният мъж в света в момента

wg
Снимка: Getty, Instagram

Ако все още не знаете кой е Микеле Мороне, достатъчно е само да видите няколко снимки на актьора, за да разберете защо това е един от най-красивите мъже в киноиндустрията в момента. Италианецът може да бъде самото определение за мъжки сексапил, затова е истински комплимент и повод за национална гордост, че именно българин е негов дубльор.

Това е Димитър Илков. Той замества Мороне пред камерата по време на снимките на "Подчинение" – новият филм с италианския секссимвол, който се заснема в България. Илков сигурно ви е познат в ролята на Дани от сериала „София ден и нощ“, който се излъчваше по NOVA. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dimitar ilkov (@jimytar)

Българинът, чието призвание е каскадьорството и бойните изкуства, коментира пред "Телеграф" за чувството да работиш със звезда като Мороне: „Мога да кажа, че станахме много близки“.

Той споделя, че се разбира с всички от екипа: „Много земен човек, буквално станах приятел с целия екип. За звезда от неговия ранг е много свестен и свеж тип“.

Илков работи дълго като модел, а след това участва в касови американски филми. Във всички от тях е с малки роли, но колко български артисти могат да се похвалят, че са били в един кадър с Брад Пит в култовия филм “Троя”? В екшъна той играе мирмидонец в гвардията на холивудския секссимвол. Снимал се е още в екшън филмите “Непобедимите 3” и в “Живи машини” с Антонио Бандерас.

Микеле Мороне е стана изключително известен с ролята си във филма “365 дни”. Италианският артист е у нас за снимките на фантастичния трилър  “Подчинение”, където си партнира с холивудската звезда Меган Фокс. Тя също беше в София, тъй като снимките започнаха на 7 януари в “Ню Бояна”. Те ще продължат до края на март месец и ще са основно в Киноцентъра. Продукцията разказва за баща (в ролята влиза Мороне), който се опитва да върне дъщеря си (Меган Фокс). Тя е била отвлечена още като бебе и заради вкарания в мозъка ѝ изкуствен интелект започва да убива.

Звездите, които са истински двойници

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти