Вики и Жоро от „Един за друг“ потвърдиха със сладка снимка, че очакват бебе

Най-романтичното риалити „Един за друг“ всяка пролет пленява сърцата на зрителите, а участниците от шоуто не спират да ни радват с прекрасни новини, които са част от пътя на всяка двойка, и след финала.

Виктория и Георги бяха едни от най-младите участници в четвъртия сезон на „Един за друг“.

Преди да станат любимци на зрителите на предаването, Викси и Георги се сгодяват по време на романтична почивка в Кипър миналото лято.

През май двойката напусна Вилата на любовта на крачка от финала, но поводът беше повече от прекрасен – оказа се, че Вики е бременна.

След предаването двамата признаха специално за edna.bg, че се чувстват още по-сплотени, пълноценни и заредени заради обичта и приятелството на всички в предаването. Те ни споделиха и коя е съкровената им мечта – да имат голямо и сплотено семейство.

Е, изглежда за тези двама влюбени мечтите се сбъдват по най-красивия начин.

На 24-и юни Вики и Георги си казаха заветното „да“ на приказна сватбена церемония в Бургас, а преди броени дни младото семейство официално обяви и най-голямото щастие, което им предстои, с кратък, но емоционален пост в Instagram.

„Ще си имаме БЕБЕ ❤️“, написаха и двамата в своите профили в социалната мрежа.

Те споделиха и кадри от красива фотосесия, на която сияят облечени в бяло, щастливо показвайки ехографските снимки на Вики.

Така младите съпрузи за пръв път потвърдиха официално щастливата новина, след като през последните три месеца последователите им в Instagram се колебаеха защо не споделят нищо за бременността на Вики.

Вики и Георги се запознават в училище преди повече от 8 години. Между тях бързо пламнала чиста детска любов, въпреки че първоначално Вики не го харесала, защото той бил по-пълничък.

В момента двойката, която е от Бургас, живее в София, където Вики създава прекрасни десерти и торти, а Георги, който наскоро се дипломира в Софийския университет, работи като юрист в агенция за недвижими имоти.

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти