VenZy в „ПодКАКст с Ei Bo": „Работя по музиката си само докато децата спят!"

Първи епизод на новия “ПодКАКст с Ei Bo”, който е победител в съвместния проект “Предаването” между Nova News и Нов български университет, вече е факт. Подкастът се вълнува от въпроса “Как?” и ще обхваща теми от шоубизнеса, културата, изкуството, медиите, социалните мрежи и дори спорта.

Специален гост в пилотния епизод на подкаста е VenZy, който разказва КАК се учи сам да се грижи за музикалната си кариера в България. Оказва се, че пътят в началото на кариерата му е бил дълъг, но никога не се е съмнявал, че музиката е неговата посока. Попадайки в един от водещите музикални лейбъли в България, той се научава, че всяка крачка е от значение.

„Да си артист на лейбъл не е толкова приказно, колкото изглежда – супер трудно е! Много често влизаш в творчески пререкания, трябва да отстояваш креативната си гледна точка. Лейбълът, от друга страна, е огромна машина, която стои зад теб, гръб на който можеш да се облегнеш в моментите, когато се чувстваш слаб, защото когато няма такава сила зад теб, всяка слабост се наказва и то много сурово, защото го изпитваш изцяло на свой гръб.“, разказва той.

Споделя, че стъпката към самопродуциране за един артист трябва да е сериозно обмислена и той да е готов на много жертви.

“Както гласи една мисъл - рано или късно човек трябва да спре да чете чужди книги и да започне да пише своята собствена“.

Говорейки за “как”, VenZy смята, че едно от основните неща в това да си успешен артист, е да не изневериш на себе си.

Въпросът е не как да станеш известен, а как да задържиш нивото, което си постигнал.” - допълва той.

подкаст
Снимка: NovaNews

В разговора с Ei Bo, VenZy съветва всеки дебютиращ артист да е готов за съпротивление - преодолявайки го, всяко следващо ниво, се изкачваш нагоре.

“Трябва да си готов повече за трудностите, отколкото хубавите моменти. Хубавото лесно се приема.”

Как VenZy съчетава бащинството с музиката, защо няма търпение синът му да започне да задава въпроси и защо смята, че любопитството движи човечеството напред – гледайте във видеото!

Епизодите на “ПодКАКст с Ei Bo” можете да гледате всяка сряда в NovaPlay и Vbox7, в петък - в YouTube канала на Ei Bo, a в неделя от 22:20 в телевизионния ефир на Nova News.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти