Уди Харелсън и Матю Макконъхи подозират, че са братя, ще си правят ДНК тест

f
Снимка: Getty

Актьорът Уди Харелсън потвърди думите на Матю Макконъхи, че двамата може да са братя, като каза, че „има известна истина в тази мисъл“, сподели той по време на участие в „Късното шоу със Стивън Колберт“.

„Искаме да отидем и (да направим ДНК) тест, но за него това е много по-голяма работа“ каза Харелсън – „Искам да кажа, че се чувства така, сякаш губи баща. Но аз му казвам, не, получаваш различен баща и брат."

Харелсън си припомни разговор с „мама Мак, законната майка на Матю“, когато тя им казала, че „познавала…“ бащата на Харелсън.

„Това е лудост. Бяхме в Гърция, гледахме как отборът на САЩ печели Световната купа и споменах нещо за съжаленията. Казах: „Знаеш ли, странно е, че баща ми не съжалява за нищо.“ Познавам мама Мак от дълго време и тя каза: „Познавах… баща ти.“ – каза Харелсън, добавяйки, че е намерил казаното от майката на Матю за интересно и притеснително, тъй като паузата в изреченото от нея била „изпълнена с намеци“.

Миналата седмица Макконъхи каза в подкаста на Кели Рипа, че бащата на Харелсън е бил в отпуск по същото време, когато собствените му родители са били в процес на втори развод и че майка му и бащата на Харелсън може да са се срещнали в Западен Тексас.

По подобен начин Харелсън каза на водещия Колберт, че точно девет месеца преди Матю да се роди, майка му била за кратко разделена с предполагаемия му баща, Джим.

По ирония на съдбата, звездите от „Истински детектив“ ще се появят в комедийния сериал „Брат от друга майка“ за Apple TV+ – измислен портрет на тяхното дългогодишно приятелство, започнало след срещата им през 1997 г., докато работят по филма „EDtv“ на Рон Хауърд. 

Харелсън също трябва да се появи в сериала на HBO „White House Plumbers“ заедно с Джъстин Теру, който каза пред Entertainment Tonight, че няма да се изненада, ако Макконъхи и Харелсън се окажат полубратя.

"И двамата са толкова чудесно някак блажено спокойни през цялото време.“ – описа ги Теру. 

10 от най-чаровните моменти на Матю МакКонъхи

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти