„Мамо, не се тревожи повече за това“: трогателният жест на Марго Роби към майка ѝ

Когато един актьор пробие в Холивуд, изведнъж се сдобива със слава, признания и, не на последно място, доста пари в банковата сметка.

Оказва се, че Марго Роби, която през последните години преживява успех след успех в професионален план, е направила нещо малко по-лично с първата си сериозна заплата.

марго роби
Снимка: Getty

Пред водещата на CBS Sunday Morning Трейси Смит на 23 юли Марго, която наскоро очарова всички с превъплъщението си в „Барби“, разкри, че е спестила пари от първите си големи заплати, за да изплати ипотеката на майка си, Сари Кеслър.

„Записвах си всичко, което дължах на майка ми. Тя вземаше пари от заделените за ипотеката на къщата, [за] да ми даде пари назаем. Така че винаги съм знаела и съм си казвала: „Трябва да ѝ се отплатя“ – обясни австралийската актриса.

„И така един ден, когато спечелих достатъчно пари, просто изплатих цялата ипотека. Казах си: „Мамо, просто не се тревожи повече за тази ипотека. Тя вече не съществува.“

марго роби
Снимка: Getty

„Честно казано, всеки на мое място би направил това за майка си. Разбира се, че би го направил“, така Марго обясни милия жест.

След като започва актьорската си кариера в телевизията като Дона Фрийдман в австралийския сапунен сериал "Neighbours" през 2008 г., Роби започва да се стреми към роли на големия екран.

През 2013 г. идва и нейният първи звезден миг, когато изиграва ролята на Наоми Лапалия във „Вълкът от Уолстрийт“ заедно с Леонардо ди Каприо.

За участието си във филма на Мартин Скорсезе, в който Марго сама настоява да се снима чисто гола, тя получава около 350 хиляди долара.

В интервю за Vogue Australia през 2019 г. майката на Марго Сари Кеслър си спомни първия път, когато дъщеря ѝ изразила желание да стане актриса.

марго роби
Снимка: Getty

„Наистина се възхищавах на начина, по който тя реши как ще се развие бъдещето ѝ“, спомня си Сари, отбелязвайки, че тогава Марго е била в 12-и клас.

Кеслер също така разкри, че първоначално е била предпазлива относно мечтата на дъщеря си за кариера в киното, особено имайки предвид, че по-голямата част от семейството се занимават с медицина или бизнес.

„Бях много загрижена, че възнамеряваш да поемеш по път, в който според мен нямаше наистина голямо бъдеще“, признава Сари, като подчертава, че е сгрешила и сега се гордее с всичко, което Марго е постигнала в професионален план.

марго роби
Снимка: Getty

Оттогава Роби определено се е отплатила на майка си за финансовите жертви, които е правила през годините, за да я подкрепи. Двете дами присъстваха заедно на европейската премиера на „Барби“ в Лондон.

А колкото до „дълговете“ към Сари, Марго признава, че все още пази списъка с разходите като напомняне за подкрепата, с която майка ѝ я е дарявала, и докъде е стигнала като резултат от това.

Като кралица: Марго Роби на премиерата на „Барби“ в Лондон

 

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти