"Това може би беше последната му Коледа": децата на Ален Делон скарани заради влошаващото се здраве на актьора

Коледните празници за семейството на голямата звезда на френското кино Ален Делон изглежда са преминали под знака на раздора и разделението. За съжаление всичко това се случва, когато потомството на Делон трябва да е по-сплотено от всякога, тъй като здравето на актьора драстично се е влошило в последно време. 

Антони Делон, големият син на Ален Делон, обвини сестра си Анушка, че е крила от семейството информация за когнитивните проблеми на баща им, съобщава сп. "Пари мач".

"Сестра ми не е уведомявала брат ми и мен, че в периода от 2019 г. до 2022 г. са направени пет когнитивни теста на баща ми в клиника в Швейцария и той не се е справил с нито един от тях, което го прави уязвим", твърди Антони.

Според него с несподелянето на информация за състоянието на баща им, Анушка "го е поставила в опасност".


"Според лекарите тези тестове показват когнитивна деградация, която поставя баща ми в положение на психологическа слабост и следователно уязвимост", казва също Антони Делон.

Според него Анушка, "която живее в Швейцария, е била лице за контакти в клиниката", където е преглеждан Ален Делон. Той мисли, че сестра му е "действала от личен интерес", като е пазила в тайна здравословните проблеми на баща им.

Антони Делон също така споделя, че 88-годишният актьор не се чувства добре. "Нещата вървят зле, отслабнал е, тежи му да е толкова безпомощен", казва той.


Семейството се е събрало за Коледа в къщата на Ален Делон в Души. Антони Делон се опасява, че това е била последната Коледа на баща му.

Антони вече е подал жалба срещу сестра си, твърдейки, че тя е "човек, който манипулира семейството си и е способен на всичко".

Анушка Делон все още не е коментирала публично обвиненията на по-големия си брат.


Това не са първите разправии в съда за децата на Ален Делон. Миналата година те подадоха жалба срещу жената, с която актьорът живееше - Хироми Ролен. Те я обвиниха в тормоз и контролиране на кореспонденцията му. От своя страна, тя ги обвини в клевета, насилие и кражба.

През 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата си в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се е снимал в повече от 90 филма сред които "Роко и неговите братя", "Гепардът", "Басейнът", "Зоро", "Двама мъже в града".

На филмовия фестивал в Кан през май 2019 г. Делон беше удостоен с почетна "Златна палма" за цялостната си кариера.

Вдъхновяващи цитати от Ален Делон

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти