Децата на Ален Делон притеснени: гледачката му го малтретира и цели да се омъжи за него

Фамилията Делон отново попадна в обществения фокус, този път по неприятен повод. Децата на актьора Ален Делон - Анушка, Ален-Фабиен и Антони предприеха съдебни мерки срещу жената, която се грижи за него, докато звездата на френското кино се възстановява от получения през 2019 г. инсулт.

Актьорът, който е на 87 години, писмено подкрепи жалбата, внесена в полицията в Монтаржи, департамент Лоаре, от синовете и дъщеря му, обяви семейният адвокат Кристоф Айела.   

Антони, Ален-Фабиен и Анушка твърдят, че баща им е обект на тормоз и личното му пространство се нарушава от неговата гледачка Хироми Ролен, на 66 години.

В интервюта за френски медии от 2021 г. Ален Делон представя Хироми като неговата "японска спътница". В документален филм, излъчен по TV5 Monde, иконата на френското кино дори я хвали, че е била до него "по време на целия възстановителен процес".

В последните няколко години японката често се появява до Ален Делон в публичното пространство - до него беше на погребението на Жан-Пол Белмондо през септември 2021 г., а през май т.г. присъства на предпремиерата на филм на Ален-Фабиен, припомня в. "Монд". Тогава Ален-Фабиен публикува в профила си в Инстаграм своя снимка в киносалона и фотография на баща си, седнал до Хироми Ролен.

Няколко месеца по-късно обаче отношенията между Хироми и трите деца на Делон са повече от обтегнати. Наследниците на актьора твърдят, че гледачката му си позволява унизително и оскърбително отношение към баща им и към тях, изолира го от близките и приятелите му, агресивна е, контролира телефонните му разговори и личната му кореспонденция. Според френски медии тя стои зад голяма част от конфликтите във фамилията на звездата и умело дърпа конците зад кулисите.

Друга жалба срещу Ролен, но само от свое име, внесъл и най-големият му син Антони Делон. Тя е подадена в Париж с твърдения за психически тормоз, насилие над уязвимо лице, злоупотреба със слабост и жестоко отношение към животно. Според Антони Делон тази ситуация продължава от две години и заради това баща му се е принудил да поиска писмено жената да напусне дома му. Той твърди, че кучето на актьора "е било малтретирано и пребито" от гледачката. 

Децата на актьора също са на мнение, че актьорът е под натиск да сключи брак с Хироми, което поражда съмнения за "поведение, което не е лишено от парични намерения", пише в. "Паризиен". Според изданието Анушка Делон се оплакала, че е била "обидена" от Ролен и ѝ било забранено да посещава баща си в имението му в Души-Монкорбон, департамент Лоаре. Там японката изолира Ален Делон от света. 

Трите деца на кинозвездата се надяват с предприетите действия да сложат край на тази ситуация, с която и баща им не е съгласен. Веднага след депозирането на жалбите, прокуратурата в Монтаржи започна предварителна проверка. Предварителното разследване сега трябва да установи дали са основателни твърденията на децата на актьора.

Не закъсня и отговорът на самата Хироми Ролен, която категорично отхвърля твърденията на наследниците на Делон. Тя "отрича всички обвинения, отразени широко от медиите”, заяви адвокатът ѝ Ясин Бузру в разпространено изявление. Освен това Ролен твърди, че "била насилствено изведена от имота от бодигардовете на актьора".  Тя се готви да внесе жалба срещу децата на Делон и охранителите, упражнили насилие, като щяла да приложи и медицински документи.

Хироми Ролен се сближи с Ален Делон след инсулта, който той претърпя през 2019 г. Актьорът я представя за своята “японска спътница", но синът му Антони обяви пред BFMTV, че жената е бивша служителка и няма романтични отношения с баща му. Първоначално се е грижела за имението на Ален Делон в Швейцариякогато актьорът го обитавал. Постепенно обаче започнала да се сближава с актьора, който в последните години изключително рядко се появява публично и предпочита да живее в уединение.

Всъщност Ролен се е изявявала в киното и от доста време познава Делон. От 80-те години на миналия век насам Хироми Ролен работи по множество филми и сериали във Франция. Според в. "Монд" тя е работила като втори помощник-режисьор във филма "Завръщането на Казанова" от 1992 г., в който актьорът изпълнява главната роля. Името ѝ фигурира и в екипа, работил по сериала "Франк Рива", излъчен през 2003 г. по телевизионния канал "Франс 2", в който главната роля също е поверена на Ален Делон.

Вдъхновяващи цитати от Ален Делон

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти