Вечният Ален Делон: Ще си отида от този свят, без да ми е мъчно за него

Вечният Ален Делон: Ще си отида от този свят, без да ми е мъчно за него
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Ах, Ален Делон...

Честно казано, ако се бях родила няколко десетилетия по-рано, щях да имам сериозно увлечение по него.

Един от най-известните френски актьори Ален Делон твърди, че ще напусне този свят без съжаление. Той призна това в интервю пред списание "Пари мач" във връзка с 60-ата годишнина от началото на своята кариера. 

"Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!", обяснява 82-годишният екранен идол.

 

ален делон
Снимка: Weheartit

"Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!", каза той.

ален делон
Снимка: Weheartit

В интервюто, озаглавено: "Аз, Делон: интервюто на живота му" актьорът разказва за кариерата си, за трудните отношения със семейството му, за жените, които е обичал и за приятелите, които е изгубил.

"Почти всички починаха!", тъгува Делон, който особено тежко понесе загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си през 70-те години на миналия век.

ален делон
Снимка: Weheartit

Запитан за мястото на жените в сегашния му живот, актьорът сподели, че още не е открил партньорка. "Не казвам, че нямам кандидатки. Те са десетина, но нито една от тях не ми допада, за да приключа с нея живота си. Бих могъл да се оженя за жена, която е готова да ме придружи до края на дните ми!", обобщава актьорът.

ален делон
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Още статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Каква суперсила би искала да притежаваш?

Оферти