Том Ханкс защити съпругата си Рита Уилсън, а фенове се притесняват за здравето му

Във видео кадри, споделени в четвъртък от TMZ, Том Ханкс се опитва да предпази съпругата си Рита Уилсън, докато група хора ги следва.

Двойката, женена от 34 години насам, е била в Ню Йорк в сряда вечер. Докато двамата се отправят към колата си, Уилсън извиква и изглежда, че се спъва, когато някой се блъска в гърба ѝ. След това актрисата се връща на краката си и казва: „Спрете“, а Ханкс се обръща и вдига ръце към групата, като казва високо: „Отдръпнете се!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

„Събаряте жена ми?“, добавя актьорът, очевидно ядосан, преди да се обърне и да се качи в колата след Уилсън.

Представителите на двойката не са коментирали инцидента, предава People, но е ясно, че Ханкс е постъпил както всеки друг в подобна ситуация.

Месец юни е зает за 65-годишната Рита Уилсън, която се завръща към музиката с нова песен, а по кината излиза „Елвис“, в който 65-годишният Том Ханкс играе мениджърът на Пресли – полковник Том Паркър. Двойката посети няколко събития в Тенеси като музикален фестивал и прожекция на филма – преживявания, за които Рита сподели в Instagram.

Щастливите кадри идват насред опасения за здравето на Том Ханкс, изразени от изданието Mail Online. Актьорът се появи на сцена по-рано този месец и изпитваше трудности да контролира треперещата си дясна ръка, а по време на Филмовия фестивал в Кан през месец май изглеждаше видимо по-слаб.

Том Ханкс и турнето му за филма „Елвис“

Треморът на ръката е сред често срещаните симптоми на диабет, от какъвто Том Ханкс е споделял, че страда, припомня HELLO! В шоуто на Дейвид Летерман актьорът призна, че е започнал да изпитва симптоми две десетилетия преди официално да бъде диагностициран.

След като забелязва „високи стойности на кръвната захар“ от 36-годишна възраст, звездата първоначално игнорира рисковите фактори и не успява да направи достатъчно промени в начина си на живот, за да избегне диагноза.

„Отидох на лекар и той каза: „Знаеш за високите нива на кръвната захар, с които се справяш от 36-годишна? Е, честито! Имаш диабет тип 2, млади човече“, спомня си Том в предаването, преди да се нарече „идиот“ за бездействието да предотврати състоянието.

Най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти