Синът на Том Ханкс със стъписващо признание: „Докато растях, нямах силен мъжки модел за подражание“

Чет Ханкс шокира всички със своите размишления и признания относно израстването си като дете на известни родители като Том Ханкс и Рита Уилсън.

Във видео, озаглавено „Истината за израстването като Ханкс“, публикувано в канала на младия Ханкс в YouTube, той говори за възпитанието си, заобиколен от богатство и слава.

„Преживяването ми беше дори още по-сложно, защото освен че славата вече беше токсична, аз дори не бях известен“, споделя Чет Ханкс.

Той разказа също, че е бил възприеман като „арогантен, с привилегии и разглезен“ от връстниците си и че „нямах силен мъжки модел за подражание“, който да му внуши, че „те просто завиждат“.

31-годишният Ханкс и брат му Труман, който е на 26 години, са синове на носителя на Оскар и втората му съпруга Рита Уилсън. Том Ханкс също има син Колин Ханкс на 44 и дъщеря Елизабет Ханкс на 39 от предишния си брак със Саманта Луис.

Том Ханкс семейство деца
Снимка: Getty

Чет Ханкс продължи разказа си с това, че често хората са предубедени към него и го осъждат прибързано.

„Хората си съставяха мнение за мен, преди дори да имат възможност да ме опознаят, и беше изключително трудно да се съборят стените им, така че се сблъсках с много презрение, много враждебност, много негативизъм, защото всички бяха просто готови да ме мразят“, разказа той за годините в гимназията и колежа.

Миналата година Ханкс се обяви срещу ваксините и маските, въпреки че родителите му бяха сред първите известни личности, които излязоха публично с диагнозата си COVID-19.

Чет, който е актьор, музикант, а отскоро има и собствен бизнес за фитнес и тренировки, сподели, че тъй като баща му е бил „на този пиедестал“, той е бил приеман за наистина арогантно, разглезено дете, „въпреки че аз не бях такъв“.

Най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти