32 години любов: вдъхновяващата история на Том Ханкс и Рита Уилсън

Том Ханкс Рита Уилсън
Снимка: Getty

Любовта в Холивуд може да бъде и завинаги. Доказват го Том Ханкс и Рита Уилсън, които са заедно от 32 години, припомнят от vesti.bg. 63-годишните актьори са една от най-обичаните двойки в киното.

Последно те се появиха заедно на 77-те годишни награди „Златен глобус“, където Ханкс получи престижната награда на името на Сесил Б. Демил. Когато приемаше наградата, чаровният актьор се разплака и спомена в своята реч семейството си.

"Златен глобус" 2020: Думите на Том Ханкс, които трогнаха милиони по света >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Двамата се запознават на снимачната площадка на телевизионен сериал през 80-те години. Следват няколко десетилетия на радост, щастие, но и трудни моменти, които само успяват да затвърдят любовта между Ханкс и Уилсън.

В началото на 80-те години Том участва в сериала “Bosom Buddies”, а Рита получава епизодична роля. Ето какво споделя актьорът за срещата им: „Двамата с Рита просто се погледнахме и - бум - това беше. Попитах я дали това чувство е истинско за нея и тя нямаше как да отрече“, споделя Ханкс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Четири години по-късно двамата участват в първия си филм заедно. Екранните им персонажи са двойка, но след снимките Том и Рита все още остават само приятели. По това време Ханкс е женен за приятелката си от колежа. Двамата имат две деца и се развеждат през 1987 г. Ханкс и Уилсън показват публично любовта си в края на 1986 г. Въпреки че още е женен, Том вече е разделен със съпругата си.

На 30 април 1988 г. Том и Рита сключват брак.

32 години любов: най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Сватбен Център "my WEDDING" (@mywedding_sofia) on

Повече от 32 години по-късно двамата са все така влюбени и подкрепящи се както на екрана, така и извън него. Две години след сватбата се появява и първото им дете. Днес 30-годишният им син следва стъпките на своите родители и се снима в редица сериали и продукции.

Следват години на много звездни успехи за Том, които той посвещава на своята съпруга - като нагардата „Оскар“, която актьорът печели през 1994 г. Преди да се качи на сцената и да приеме статуетката, първото нещо, което Ханкс прави, е да целуне Рита. В речта си на победител той споделя, че е нямало да постигне нищо, ако не е имал нейната любов, която Ханкс сравнява с „Рай на Земята“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

През следващата година Ханкс отново печели най-голямата филмова награда „Оскар“ - този път за ролята си във „Форест Гъмп“. Наградата отново е посветена на неговата съпруга.

„Стоя тук, защото жената, с която споделям живота си, ме е научила и ми показва всеки ден какво е любовта“, казва Ханкс в речта си.

Ханкс и Уилсън имат още един повод за празнуване през 1995 г., защото тогава се ражда и второто им дете. През новото хилядолетие двамата продуцират различни филми заедно и не спират да доказват на света, че истинската любов в Холивуд е възможна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Трудните моменти обаче също се намесват в отношенията между Том и Рита. През март 2015 г. тя е диагностицирана с рак на гърдата. Актрисата споделя пред сп. „Пийпъл“, че е претърпяла двустранна мастектомия и се възстановява, благодарение на подкрепата на семейството и съпруга ѝ. Рита допълва, че ще се възстанови напълно, защото е открила болестта рано, имала е прекрасни лекари и е получила второ мнение.

Семейството се справя с трудностите и доказва, че любовта е най-голямата сила, която може да преодолее всичко.

32 години любов: най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън >>>

Том Ханкс Рита Уилсън
Снимка: Getty

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти