С едно пиле на грил: Теодора Духовникова и мъжът ѝ показаха какво е истинска любов

Теодора Духовникова и съпругът ѝ Стефан са заедно от над 20 години, а искрата помежду им не угасва. Двамата показаха любпвта си навръх Великден с прекрасни снимки на непринуденото им щастие.

Актрисата се похвали с обяснение в любов от Стефан, което включва... пиле на грил. Ето какво написа тя под снимките:

Когато е Великден и си принципно щастлив, но мразиш агне, но си постил 40 и повече дни и си ял само марули и нахут и когато мъжът ти е опекал агне за цялото семейство, но единствено за теб е врътнал и едно божествено, еко-био пиле на грил …. То тогава- пилето не е просто пиле. То си е величествено обяснение в любов. Щастлив Великден на всички ви!

Теодора и Стефан имат 2 дъщери – Бояна и Ема. На Велики четвъртък Теодора сподели как с дъщерите ѝ са боядисвали яйца и показа редки семейни моменти:

„По традиция - дъщери и внучки , в кухнята на баба. В тенджерата бълбукат яйца, едно особено момичешко жужене се носи из въздуха, боите са в буркани, тубички и други, по-модерни приспособления, усеща се едно леко, творческо съревнование, но най-вече кухнята е пълна със смях. И обич.
А в очите на мама се е побрало цялото щастие на света… По някое време ръкавиците се захвърлят, защото яйца, винаги, се боядисват най-добре …. с ръце … Светло посрещане на Празника! Желая ви здраве и лекота в сърцата!“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти