Стефания Колева и Йоанна Темелкова за вълнуващото събитие на Edna.bg и пътя на актрисите

Две от най-популярните и обичани български актриси, Стефания Колева и Йоанна Темелкова, се появиха заедно в ефира в предаването „Събуди се“ днес.

Поводът за това е повече от приятен – предстоящото специално събитие на Edna.bg "Историите на Edna жена: Сценарият на живота", което ще се състои на 5 декември. 

На събитието към двете актриси ще се присъедини и колежката им Милица Гладнишка, а водещ ще бъде Георги Блажев.

"Историите на Edna жена: Сценарият на живота" ще даде възможност да се запознаем от първо лице с вълнуващия живот на актрисите зад кадър, да проследим стъпките от техния личен "сценарий", който ги е довел до решението да се занимават с тази професия и да продължават да ни радват на сцената и от екрана.

От гостуването на Стефания Колева и Йоанна Темелкова в ефира на "Събуди се" разбрахме, че двете актриси са единодушни, че не съжаляват нито за миг, че са тръгнали по този път. 

"С професията осмислям и много неща, които реално като човек не бих могла да изживея. Всички тези анализи, които правим, докато репетираме на маса, самия процес, тази малка лаборатория, която се случва, докато излезе представлението, са ми много от полза и мисля, че допълнително ме обогатяват." – сподели Стефания. 

"Не знам за друга професия, която може да те обогати по начина, по който нашата го прави, точно заради процеса – преди, даже и след представление." – добави Йоанна.

Въпреки че от позицията на зрител играта на актьорите изглежда, че се случва с лекота, пред твореца са изправени невидими за останалите предизвикателства. 

"Трябва по някакъв начин много искрено да го представиш [героя си], така че публиката да не се чувства излъгана. В този смисъл мисля, че е трудно." – каза Стефания Колева. 

Какво още споделиха двете любимки на публиката броени дни преди специалното събитие на Edna.bg в ефира на NOVA, вижте във видеото.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти