Емили Ратайковски скандализира с изказване за разведените жени

Емили Ратайковски е секси, известна, успешна и вероятно има всичко, за което е мечтала. Изглежда всичко това се дължи на факта, че е... разведена. Поне с такова впечатление оставаме след едно от последните ѝ публични изказвания.

В сряда супермоделът сподели клип в TikTok, с който изрази интересно мнение за дамите, които преминават през развод преди 30-те си години.

@emrata

personally i find it chic to be divorced by the age of 30

♬ original sound - Emrata

Ратайковски озаглави видеото "Лично аз намирам за шик да си разведена преди да навършиш 30". В него тя предлага съвети от личен опит на "младите дами".

„Като човек, който се е омъжил на 26 години, бил е разделен за малко повече от година, [на] 32, трябва да ви кажа… не мисля, че има нещо по-добро.“ – споделя супермоделът.

Изказването на Ратайковски идва дни след новината, че певецът Джо Джонас, на 34 години, официално е подал молба за развод от съпругата си, с която са били четири години заедно, актрисата Софи Търнър, на 27 години.

►Софи Търнър и Джо Джонас се развеждат след 4-годишен брак?

Най-вероятно провокирана от развода на Джонас и Търнър, Ратайковски отразява последната глава от нейния живот - тази след раздялата с бившия ѝ съпруг Себастиан Беър-МакКлард през 2022 г., също след четири години брак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ратайковски обясни:

„Ако да си на 20 години е много трудно, няма нищо по-хубаво от това да си на 30 години, все още да си секси, може би да имаш малко собствени пари, да разбереш какво искаш да правиш с живота си… и да си опитала онази фантазия с брака, да си осъзнала, че може би това не е всичко, което трябва да бъде, и след това все още да имаш целия живот пред себе си."

Емили завърши видеото, като успокои всички, които се "чувстват стресирани", че са разведени, и предложи искрени "поздравления".

В коментарите към публикацията една от последователките на супермоделът е написала "Аз пропуснах частта с омъжването и просто останах сама", на което Емили е отговорила "Браво на теб. Иска ми се и аз да бях толкова мъдра! Аз лично не бих разбрала брака и в 30-те ми години бих се притеснявала за това, което съм изпуснала."

Ратайковски се омъжи за Беър-МакКлард през 2018 г., а през март 2021 г. двойката посрещна сина си, Силвестър Аполо, През септември следващата година Ратайковски подаде молба за развод.

Тя говори откровено за раздялата си по-рано тази година, във епизод от подкаста Going Mental: "Дълго време нямах смелостта да си тръгна. Бях наистина, наистина нещастна. [...] Станах много кльощава, защото не бях добре."

По-късно тя добави: „Бях сигурна, че нещо не е наред с мен. Мисля, че това, което научих от тази връзка, е да се доверяваш на инстинктите си.“

Беър-МакКлард, актьор и продуцент, известен със сътрудничеството си с дуото Джош Сафди и Бени Сафди, беше обвинен в сексуално насилие от две жени през май 2023 г.

Колко струваха най-скъпите звездни разводи?

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти