Сияеща и предизвикателна: Скарлет Йохансон на 37 и с първа публична поява след раждането на сина си

Днес очарователната Скарлет Йохансон става на 37, а миналата седмица се появи за първи път на червения килим, след като роди второто си дете през август – Козмо, който е първото бебе със съпруга ѝ Колин Джост.

Събитието беше 35-ите Американски награди за кино, като призът отиде при самата Йохансон. Наградата има за цел да почете хората, които имат значителен принос към филмовото изкуство.

Актрисата изглеждаше елегантно и секси в бял костюм на Versace, а под коприненото си сако тя носеше искрящ сребърен корсет с предизвикателно деколте.

Още снимки от бляскавото събитие разгледайте в галерията:

Скарлет Йохансон с награда и първа поява на червения килим след раждането

Косата ѝ беше прибрана назад на спретнат кок и носеше сребърни обеци, натурален грим и блестящи токчета. Гъръбът на сакото ѝ беше изрязан, за да покаже сребърните презрамки на корсета ѝ, както и татуировката ѝ на цветя.

37-годишната актриса разказа пред “Entertainment Tonight”, че второто ѝ майчинство е „блаженство“.

„Чувствам се много щастлива, че успях да отделя това време, за да се насладя наистина на ранните етапи на майчинството си с нашия син“, сподели Йохансон. „Беше прекрасно. Аз съм в „бебешко блаженство“.

Скарлет Йохансон
Снимка: Getty

Дъщеря ѝ Роуз Дороти от бившия ѝ съпруг, френския журналист Ромен Дориак, не се чувства обаче толкова щастлива от новото попълнение в семейството.

„Тя е на седем, така че е много заета, нещо като: „О, да, той е сладък“ и продължава да върши своите неща“, пошегува се тя.

Източник каза на “People“, че Йохансон и Джост обичат чувството да бъдат родители заедно, след като са се оженили.

„Те искаха това дете, което ще се впише точно в живота им, тъй като вече имат дъщеря в семейството“, разкри източникът. „Те са страхотна двойка, и двамата са талантливи и умни. Те ще бъдат най-добрите родители.“

Влюбените моменти на Скарлет Йохансон и Колин Джост

Актьорската кариера на Скарлет Йохансон започва през 1994 г. с ролята ѝ на Лора Нелсън в „Север“ (1994). Известна е още с ролите си в „Изгубени в превода“, „Любовна песен за Боби Лонг“, „Момичето с перлената обица“, „Нани“, „Другата Болейн“. През 2000-те години Йохансон се превръща в поредната муза за Уди Алън, участвайки в няколко негови филма, сред които шедьовъра от 2008 година „Вики, Кристина, Барселона“.

Достига известност с ролята си във филма „Повелителят на конете“ (The Horse Whisperer). По-късно получава овация от страна на филмовите критици за своето участие в „Призрачен свят“ (Ghost World). Също така получава награда БАФТА (BAFTA) и е била номинирана за Златен глобус (Golden Globe) за своето изпълнение в „Изгубени в превода“ (Lost in Translation) и „Момичето с перлената обица“ (Girl with a pearl earring) през 2003 година.

Филмовата ѝ кариера се допълва от музикална. На 20 май 2008 г. дебютира като вокалистка на своя първи музикален албум, озаглавен „Anywhere I Lay My Head“, който съдържа различни версии на песни на композитора и певец Том Уейтс. Следва издание на съвместен албум с изпълнителя Пит Йорн – „Break Up“.

5 факта за Скарлет Йохансон (които вероятно не знаете)

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти