Щура и на 73: Сюзън Сомърс качи гол кадър и призна, че прави секс 2 пъти дневно

сюзън сомърс
Снимка: Getty/Gulliver

Сюзън Сомърс, русата актриса, позната и обичана от култовия сериал "Стъпка по стъпка" отпразнува своя 73-ти рожден ден. И какъв по-добър начин за празнуване, от качването на гола снимка?

Напоследък явно стана модерно известните личности да отбелязват остаряването си точно по този провокативен начин.

Застанала сред поле от цветя и без никакви дрехи, Сюзън смело позира за кадъра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here I am at 73 in my Birthday Suit!!!

A post shared by Suzanne Somers (@suzannesomers) on

Под него е написала: "Ето ме, на 73 и както майка ме е родила! О, да!"

Феновете на звездата буквално наводниха снимката от коментари. Повечето се възхищава на смелостта и формите ѝ, но имаше и коментари, че звездата е застанала в странна и неуместна поза.

"Изглеждаш страхотно, възрастта е само цифра", " Ти си вълшебна!", написаха още почитатели под кадъра.

Вижте ТУК как се промени Сюзън Сомърс през годините >>>

сюзън сомърс
Снимка: Getty/Gulliver

Само преди няколко години актрисата успя да се пребори с рак на гърдата и претърпя специална операция, за да възстанови една от гърдите си, която трябваше да бъде премахната заради болестта. Тя говори открито за трудностите, през които е преминала и неведнъж е заявявала, че се гордее с гърдите си и начина, по който изглеждат сега.

В свое доста пикантно интервю, Сюзън разкри, че с 83-годишния ѝ съпруг Алън Хамел правят секс по два пъти на ден. Тайната на зашеметяващия им сексуален живот на тази възраст се крие в специални инжекции, съдържащи пептид на основата на меланокортин, който повишава сексуалното желание и възбуда.

 „Чувстваме се като младежи, постоянно сме в настроение за секс. За мъжете има виагра, но тази инжекция всъщност е предназначена и за мъже, и за жени и не е наркотик. Тя стимулира тази част от мозъка, която ти казва „Ехо, в настроение за секс съм.“ И не е дрога, така че я харесвам“, споделя актрисата.

Сюзън признава още, че не всеки път е съвсем будна, докато със съпруга ѝ правят секс. 

"Обикновено първия път е към 4 сутринта, когато ми е трудно да се събудя и все още спя, но пък към 8 съм готова отново!"

сюзън сомърс
Снимка: Getty/Gulliver

Актрисата признава още, че това със сигурност не е за всеки и всяка двойка трябва да открие своя ритъм. 

„Всяка двойка е различна. Това е нещото, което ни пасна. Алън има кръвно налягане на атлет. Казва, че сексът е неговото ежедневно кардио и е много по-приятно от тичането на пътека във фитнеса.“

В свое предишно интервю Сомърс разкрива, че е правила секс още на първата среща с Алън.

"Исках да правя секс с него в случай, че няма втора среща. Беше толкова красив. Не исках да пропускам този шанс.", разказва звездата.

Двамата са заедно от 40 години, а Сюзън разкрива, че са не просто съпрузи и любовници, а най-добри приятели,  в което се крие тайната на брака им.

Обръщаме много внимание един на друг. Правим си срещи поне 3 пъти в седмицата. Танцуваме, когато сме сами. Уважаваме се. Държим на добрата физическа форма. Никога не се уморявам от него. Смеем се много. Ние сме всичко един за друг. Никога не съм излизала с приятелки, както и Алън никога не е излизал с приятели. Ние сме любовници, родители и бизнес партньори. Ние сме най-добри приятели.

Вижте ТУК как се промени Сюзън Сомърс през годините >>>

игра
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти