Принцеса Шарлийн и принц Албер проговориха за брака си

принцеса Шарлийн принц Албер
Снимка: Getty

През последните години принцът на Монако, Албер Втори, и съпругата му, принцеса Шарлийн, често се сблъскват със спекулации за край на брака си. След като френското списание Royauté публикува информация, че двойката e пред развод, този път от Двореца не закъсняха с коментар.

Материал от изданието твърди, че принцът и принцесата на Монако се разделят след 12-годишен брак, пише HELLO. В отговор официален говорител на Албер и Шарлийн сподели: „Бих искал официално да отрека злонамерените слухове, разпространявани от френското списание Royauté. Моля, не обръщайте внимание на тази статия, която е напълно неоснователна.“

Принцеса Шарлийн от Монако през годините

Макар и от Двореца да предприемат рядко коментар, бракът на двойката е тема, която френската преса от години следи изкъсо. Теориите за разпадащите се отношения помежду им започна още през 2020 г., когато бразилка, живееща в Италия, заяви, че Албер е баща на нейната 16-годишна дъщеря. Твърденията доведоха до продължителна съдебна битка.

Продължителното отсъствие на принцеса Шарлийн от Монако между 2021 и 2022 г. медиите отдадоха на проблеми в брака ѝ и изневери от страна на принца. По това време съпругата на Албер се лекуваше от инфекция и последвали усложнения.

► Странният случай на принцеса Шарлийн от Монако и мистериозното ѝ заболяване

Освен 8-годишните близнаците на двойката, принцеса Габриела и принц Жак, Албер Втори има още две по-големи деца. Джазмин Грейс Грималди е родена през 1992 г. и беше публично призната като дъщеря на принца през 2006 г., когато беше почти на 16 години. По-рано той беше казал, че иска да защити самоличността ѝ, докато стане пълнолетна.

През май 2005 г. Албер също потвърди, че е биологичен баща на Александър Грималди-Косте, роден през 2003 г., чиято майка е Никол Косте, бивша стюардеса на Air France от Того. Нито Джазмин, нито Александър са в линията за наследяване на монакския трон, тъй като родителите им никога не са се женили.

Любовта на принцеса Шарлийн и принц Албер през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти