Принцеса Шарлийн засия в прегръдки с близнаците си след завръщането в Монако

принцеса Шарлийн
Снимка: Getty

За първи път след повече от година принцесата на Монако Шарлийн се появи на обществено събитие в компанията на своя съпруг Албер и близнаците им – принц Жак и принцеса Габриела.

Поводът бе турнирът по ръгби Saint Devote, който се проведе в събота след двегодишно прекъсване заради пандемията. Спонсорирано от принцеса Шарлийн и нейната фондация, ежегодното младежко състезание по лека атлетика посреща 100 младежи под 12-годишна възраст от седем страни. От обкръжението на кралската особа описват събитието като „може би най-близкото до нейното сърце“, отбелязва People.

В Instagram Шарлийн Уитсток публикува обща снимка с близнаците, към която написа: „Страхотен ден за Saint Devote Rugby, Бог да благослови всички ви.“

44-годишната съпруга на принц Албер и бивша състезателка по плуване изглеждаше видимо щастлива да бъде заедно със семейството си, съдейки по нейната усмивка и прегръдките с двете ѝ деца. За събитието тя избра дълга рокля тип риза от деним, съчетана с черни сандали.

Вижте още снимки в галерията тук:

Принцеса Шарлийн се завърна към публичните ангажименти със семейството си

Турнирът по ръгби бе една вторият публичен ангажимент на олиймписката шампионка по плуване след дългоочакваното ѝ завръщане в Монако. Принцеса Шарлийн отсъства повече от година заради имунно заболяване, а на 30 април се появи на състезанието Формула Е, за да връчи награда.

принцеса Шарлийн
Снимка: Getty

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти