Вижте порасналия внук на Грейс Кели, който е моряк, модел и женен за най-стилната кралска особа в Европа

пиер казираги грейс кели
Снимка: Getty

Световноизвестната марка Dior вече има свой нов посланик, когото дори не трябваше да търси в далечни страни. И все пак, този избор никак не е случаен!

Представяме ви Пиер Казираги - малкият син на принцесата на Монако, внук на американската актриса Грейс Кели. 

Освен че кралското семейство от Монако живо се интересува от мода (сестрата на Пиер е посланик на Шанел, а братовчедка му Полин Дюкре има собствена модна линия), самата Грейс Кели многократно демонстрира увлечението си конкретно към Dior, появявайки се често с дрехи на марката, включително на празненството по случай годежа си през 1956-та. Леля ѝ - принцеса Стефани, работи като стажант за Dior през 80-те години на миналия век.

Самият Пиер се появява на обществени събития с костюм и папийонка, но хората са свикнали да го виждат и в обикновена памучна тениска и шапка с козирка, когато се отдава на ветроходни приключения.  

пиер казираги
Снимка: Getty

Освен че се включва като участник в благотворителни състезания, той бе част от екипа, който транспортира Грета Тунберг през Атлантическия океан преди 2 години за участието ѝ в Рамковата конвенция на ООН за изменението на климата.

Ако ни позволите да се върнем към темата за модата, жената до Пиер е не коя да е, а ослепителната италианска аристократка и модна икона Беатрис Боромео:

пиер казираги грейс кели
Снимка: Getty

Струва ви се позната? Да, това е красавицата от Монако, която измести Кейт Мидълтън и кралица Летисия от модните класации преди няколко месеца и бе призната за най-елегантната кралска особа в Европа.

Семейството ѝ притежава Боромейските острови в Лаго Маджоре от 16-и век. Тя е работила като политически журналист и документалист, преди да се омъжи за сина на принцеса Каролина от Монако. На сватбата си през 2015 г. тя се появи в четири елегантни рокли - две Valentino за гражданската церемония и две Armani за църковната.

Графиня Беатрис вече е майка на две прекрасни две деца, но фигурата ѝ е непроменена. По-рано тази година тя също стана посланичка на Dior.

Най-стилните моменти на Беатрис Боромео през годините

Още кралски новини:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти