Отново със семейството! Вижте първи официален кадър на принцеса Шарлийн след завръщането ѝ у дома

Принцесата на Монако честити католическия Великден на последователите си, споделяйки семейна снимка в Instagram.

На пролетния кадър тя е в компанията на своя съпруг – принц Албер, и 7-годишните им близнаци Жак и Габриела. Виждаме семейството събрано около басейн и заобиколено от зеленина, където на тревата до четиримата е поставена и традиционна украса – великденски заек и кошница.

В Инстаграм историите в профила на принцесата откриваме още една сходна снимка, както и кадър от храм, където отново е със семейството си.

Това е и първият път, в който 64-годишният Албер беше сниман, след като потвърди повторното си боледуване от COVID-19 в сряда миналата седмица. По-късно от двореца споделиха, че следващ тест на принца е дал отрицателен резултат.

Принцеса Шарлийн от Монако през годините

44-годишната Шарлийн се завърна в Монако миналия месец след половингодишен престой в родната ѝ Южна Африка. Там съпругата на принц Албер се лекува от инфекция на уши, нос и гърло, която не ѝ позволяваше да лети. Повече за заболяването на принцесата си припомнете тук ► Странният случай на принцеса Шарлийн от Монако и мистериозното ѝ заболяване

Още през ноември принц Жак и принцеса Габриела почетоха майка си, когато се присъединиха към своя баща на публичен ангажимент, припомнят от HELLO!

Тогава Албер и децата отбелязаха стогодишнината на Soroptimist International - организация, която има за цел да подобри живота на жените и момичетата по целия свят. По време на церемонията близнаците засадиха южноафриканско дърво, отдавайки почит към родината на Шарлийн.

Засаждането на дървото дойде малко след като малките кралски особи издигнаха табели с надпис: „Липсваш ни, мамо“, по време на Националния празник на Монако, на който Шарлийн първоначално трябваше да присъства.

Най-стилните моменти на Шарлийн, принцесата на Монако

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти