Разкошни заедно: кралица Летисия заблестя с дъщерите си на две поредни събития

колаж испанско кралско семейство
Снимка: Getty

Изминалият уикенд беше зает за Летисия Ортис, която отбеляза три официални появи за два дни.

Заедно със съпруга си Фелипе Шести и двете им дъщери – принцеса Леонор и принцеса София, испанската кралица се срещна с тазгодишните носители на държавната награда Принцесата на Астурия. За аудиенцията в събота Летисия облече рокля в черно и бяло на Cherubina, носена и преди от Нейно величество.

До нея принцеса Леонор се появи с костюм от туид Carolina Herrera, а по-малката сестра, принцеса София, носеше асиметрична бяла рокля Hugo Boss на черни райета. Вижте снимки от събитието в галерията тук: 

Испанското кралско семейство поздрави носителите на награда „Принцесата на Астурия“

По-късно същия ден дамите от испанското кралско семейство присъстваха заедно и на церемонията по раздаването на наградите „Принцесата на Астурия“. Отличията се връчват ежегодно за постижения в осем области, сред които хуманитаристика, обществени науки, изкуства, спорт и др.

Кралица Летисия изглеждаше величествено в рокля Carolina Herrera, при която бяла част с апликации и дълги ръкави контрастира на копринената пола в черно. Прибраната на кок коса позволяваше да изпъкнат диамантените обеци, подарък от катарския емир и неговата съпруга.

Принцеса София замени ежедневната визия с къса тъмносиня рокля El Corte на пайети, а престолонаследничката принцеса Леонор също избра минирокля – модел на Michael Kors с флорални мотиви в черно и бяло. Към четиричленното семейство се присъедини и майката на крал Фелипе Шести – кралица София, която също изглеждаше елегантно в тъмносин костюмСнимки разгледайте в галерията тук:

Бляскави заедно: Испанският крал и кралица заедно с двете си дъщери и кралица София на наградите „Принцесата на Астурия“

На следващия ден испанската кралска двойка заедно с по-голямата си дъщеря посетиха Кадаведо, получило наградата за Най-добро астурийско село за 2021 г. Тримата бяха посрещнати топло от местните жители, които ги посрещнаха в народни носии. Летисия, Фелипе и Леонор откриха паметна плоча във вразка с наградата и помогнаха да се посадят дръвчета.

В Кадаведо испанската кралица заложи на по-ежедневна визия с пуловер на райета в черно и бяло, жилетка на Carolina Herrera в същите цветове и черен панталон. Дъщеря ѝ Леонор също наблегна на неформално облекло, появявайки се с розов пуровер и бял панталон. Вижте снимки от посещението в галерията тук:

Кралица Летисия, Фелипе Шести и дъщеря им Леонор на посещение в най-доброто астурийско село - Кадаведо

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти