По къси панталонки и със сребърни коси: вижте испанската кралица Летисия по време на семейна ваканция

колаж кралица Летисия
Снимка: Getty

Кралят и кралицата на Испания също се отдадоха на лятна почивка, позволявайки си малко небрежност по улиците на Палма де Майорка.

Двойката беше забелязана там с сряда заедно с двете си дъщери – принцеса Леонор и инфанта София. Вместо с обичайните рокли и костюми, на кадрите виждаме винаги елегантната испанска кралица в по-лежерен ваканционен стил и минимално количество грим.

Небрежни на почивка: кралица Летисия, крал Фелипе и двете им дъщери в Палма де Майорка

Това е поредният път, в който 49-годишната Летисия Ортис не крие белите си коси. За семейна разходка кралицата на Испания е избрала къси бели панталони на синьо райе от Pimkie и бяла риза на Hugo Boss, а платнена чанта в бяло и синьо на испанската марка Feel, черни слънчеви очила Carolina Herrera и еспадрили от Hugo Boss допълват визията ѝ.

На същия тип обувки, само че на платформа, са заложили дъщерите на кралската двойка, както и Фелипе Шести. Докато 16-годишната престолонаследничката принцеса София е облякла розова рокля с флорални елементи от Mango, 15-годишната инфанта София виждаме в зелена рокля на Sfera с тропически принт. До тях 54-годишният им баща е в кафеви панталони малко над коляното, синя блуза и черни слънчеви очила – рядка гледка за испанският монарх.

През изминалия уикенд двете дъщери на кралската двойка бяха забелязани и в компанията на своята баба - София Гръцка. 83-годишната жена изглежда свежа в бяла блуза и ярко съчетание от жилетка и панталон. До нея Летисия, Леонор и София са облечени в къси летни рокли и отново с любимия си избор за обувки през горещия сезон - еспадрили с връзки около глезените.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти