Ослепителна в червено нощ и ден: кралица Летисия зашемети със стила си на посещение в Германия

колаж кралица Летисия
Снимка: Getty

Испанският крал и кралица пристигнаха на посещение в Германия по-рано тази седмица, а Летисия Ортис очарова страната и кралските наблюдатели със стила си.

За пристигането си в Берлин съпругата на Фелипе Шести избра изящна рокля на Carolina Herrera с деколте тип ключалка и украшения по раменете. Визията в синьо беше завършена с аксесоари от друга любима марка на Летисия - Magrit. Разгледайте снимки в галерията тук:

Изискана в синьо: кралица Летисия беше посрещната в Германия

Вечерта испанският крал и кралица гостуваха в замъка Белвю в немската столица. За да присъства на официална вечеря там заедно с президента и първата дама на страната, Летисия беше избрала изчистена, но величествена червена рокля с перелина на Stella McCartney.

Испанската кралица зашемети в червено

Отново в червено испанската кралица се появи по-късно през седмицата в Берлин, за да изпълни публични ангажименти. Коженото съчетание от елек и пола тип молив е дело на Hugo Boss, допълнено от бяла блуза без ръкави на същата марка.

Испанската кралица в червен кожен костюм

За друг ден от посещението в Германия Летисия Ортис заложи на класическа комбинация от черно и бяло. Същата блуза от Hugo Boss кралицата съчета този път с черна пола на марката.

Летисия Ортис в черно и бяло

Испанската кралица намери нов повод да извади от гардероба си роклята Moises Nieto в цвят фуксия, когато заедно с Фелипе Шести бяха разведени на места в немската столица като кметството и Бранденбургската врата.

Визията беше допълнена с вълнено палто Carolina Herrera в цвят камел, разноцветна чанта с флорални мотиви на Furla и високи обувки в бежов нюанс от Prada.

Елегантна в дъжда - кралица Летисия пред Бранденбургската стена

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти