Великолепна в зелено: кралица Летисия се появи на Националния празник на Испания заедно с по-малката си дъщеря

кралица Летисия колаж
Снимка: Getty

Напоследък ни липсваха поводи, на които да видим повече от официалния стил на Летисия Ортис, но ето че Националният празник на Испания събра краля и кралицата на страната за отбелязване на специалния ден - 12 октомври.

Към тях се присъедини и по-малката им дъщеря - 15-годишната инфанта София, с която присъстваха на военен парад в столицата Мадрид.

Вижте снимки от събитието в галерията тук:

Летисия Ортис и испанското кралското семейство на националния празник на страната

За празника испанската кралица облече модел на испанската марка Vogana в нюанс градински чай. Освен десенът на точки, елегантност на роклята от шифон придават детайли като бухнали и изрязани ръкави, надипленото деколте и колана около талията.

Визията на Летисия беше допълнена от комплект обувки и чантичка на Magrit в бяло, а прибраната ѝ на кок коса разкриваше чифт обеци с перли и диаманти.

До родителите си принцеса София се появи в тъмносиня рокля Carolina Herrera на едри бели точки, съчетана с ниски обувки от Mathildas в по-тъмен цвят.

След военния парад крал Фелипе Шести и кралица Летисия посрещнаха дипломати и испански високопоставени лица на прием в Тронната зала на Кралския дворец.

Националният празник на Испания, отбелязван ежегодно на 12 октомври, чества откритията на Христофор Колумб, който на тази дата се отправя на експедиция.

Друго важно събитие, на което видяхме скоро испанската кралица, бе погребението на Елизабет Втора. Вижте снимки на Летисия от въпросния ден тук:

Испанското кралско семейство в Лондон за погребението на кралица Елизабет

Други две визии на испанската кралица от септември ни направиха впечатление. В началото на месеца тя присъства на конференция срещу рака, на която се появи във феерична флорална рокля Adolfo Dominguez в коралово.

Кралица Летисия в цвят корал

Летисия изпрати лятото с бяла рокля тип риза на Ralph Laurent с плисирана пола, съчетана с обувки Magrit в цвят коняк. Този тоалет тя облече в Ню Йорк за посещение на Колумбийския университет, където бе посрещната от първата дама д-р Джил Байдън.

Испанската кралица изпрати лятото в бяло

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти