Наградите БАФТА 2024: Принц Уилям мина по червения килим без Кейт

Принц Уилям се появи сам на 77-ата церемония на БАВФТА в Лондон снощи. 

Като президент на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство от 2010 г. насам, принц Уилям ежегодно присъства на церемонията по награждаването, която е подобна на Оскарите и отбелязва най-доброто във филмите за годината. 

41-годишният Уилям изглеждаше елегантно в тъмносиньо кадифено сако с черни ревери, черни панталони и бяла риза. Съпругата му Кейт в момента се е оттеглила от публичните си кралски задължения, докато се възстанови от операцията. 

Очаква се Мидълтън да се върне към обществените си задължения през април, според изявление, изпратено от двореца Кенсингтън до CNN. Съпруга ѝ възобнови кралските си задължения по-рано този месец, тъй като баща му крал Чарлз III се лекува от рак. 

бекъм уилям
Снимка: Getty

Бъкингамският дворец обяви на 6 февруари, че крал Чарлз III е бил диагностициран с форма на рак, след като се подложи на процедура за уголемена простата миналия месец в болница в Лондон. 

Престолонаследникът не беше единственото дръзко име, което вървеше по червения килим на церемонията. Брадли Купър, Дейвид Бекъм, Марго Роби, Наоми Кембъл, Емили Блънт, Кейт Бланшет и Ема Стоун също присъстваха. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти