Нова буря в кралското семейство: Принц Хари "вбесил" Камила при последното си посещение

Принц Хари оставил кралица Камила "вбесена" по време на посещението при баща си, крал Чарлз, по-рано този месец. Според неназован източник, това накарало кралицата да помоли Хари да напусне, пишат от The Mirror.

►Крал Чарлз III с първи думи на фона на битката си с рака

Херцогът на Съсекс отлетя от Калифорния за Обединеното кралство един ден след като беше публично обявено, че на монарха е поставена диагнозата рак.

Хари прекара около половин час с баща си в Кларънс Хаус и въпреки кратката им среща, според съобщенията Чарлз бил поразен от завръщането на по-малкия му син в Обединеното кралство.

9 нови разкрития за кралското семейство от биографията на Чарлз III

След срещата кралят беше заснет видимо емоционален, докато напуска Кларънс Хаус. Дни по-късно Хари каза по време на интервю за Good Morning America, че е "благодарен", че е прекарал време с баща си, заявявайки: "Обичам семейството си."

►Първа среща след 9 месеца: принц Хари се видя с крал Чарлз след новините за болестта му

Придворен обаче твърди, че Камила не била доволна от посещението на Хари, тъй като той не е поискал одобрение от двореца, преди да отлети от САЩ. Неназованият източник твърди, че Хари е имал "отношение", което не се е харесало на неговата мащеха, която се омъжи за Чарлз през 2005 г.

Източникът каза пред National Enquirer чрез RadarOnline: „Нейно Величество беше бясна, Хари долетя от луксозния си дом в Калифорния, без да получи одобрението на двореца – и дойде с отношение.“

Придворният продължи: „Казаха ми, че Камила е била възмутена. Тя е поемала много горчилка от Хари с години и нямаше търпение да му го върне.“ 

►Принц Хари: "Камила е опасна, сприятели се с дявола и пожертва всички ни, за да изчисти имиджа си"

„Камила приемаше всичко с достойнство, но използването на рака на съпруга ѝ като пиар трик на „любящ син“ беше последната капка. След събирането на баща и син чувам, че тя е казала на Хари, че той е срам за баща си, семейството и монархията - и не оставя съмнение, че той не е желан обратно!", споделя също анонимният източник.

Когато повече не криеш любовта си: Чарлз и Камила от началото на хилядолетието до днес

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти