Приличат на елфи, вампири и приказни герои: синовете на Брендан Фрейзър предизвикаха фурор

Наградата "Оскар" в категорията за най-добра главна мъжка роля тази година съвсем заслужено грабна актьорът Брендан Фрейзър. Една от любимите филмови звезди на световната публика от края на 90-те години и началото на 21 век, който бе потънал в неизвестност в продължение на доста време преди триумфалното си завръщане миналата година.

Той премина гордо по бляскавия червен килим в компанията на двама от общо тримата си сина. 18-годишният Холън и 16-годишният Лелънд бяха неотлъчно до баща си във вълнуващата вечер. Но "Оскарът" на Фрейзър не беше единственото нещо, което получи заслужено внимание в нощта на наградите.

Синовете на Брендан "откраднаха шоуто" и мнозина отбелязаха интересния външен вид на момчетата. Зрителите ги сравниха с елфи, вампири, персонажи от видеоигри и приказни герои.

В кратко интервю по време на "Оскарите", двете момчета споделиха, че баща им е много готин, но все пак обичат да го дразнят.

"Баща ни е готин, но не го оставяме на мира. Той е едно старче, което разказва ужасни шеги."

Тийнейджърите разкриват още, че са били много щастливи, след като са разбрали, че баща им е номиниран за "Оскар".

"Просто отидох и го прегърнах, беше невероятна емоция", споделя единият му син.

Момчетата имат и по-голям брат - 20-годишният Грифин. Брендан е споделял в свои интервюта, че първородният му син има аутизъм.

"Най-големият ми син има аутизъм. Ето защо винаги се стремя да обръщам внимание на мои фенове, които имат този проблем. Знам колко много значи това за тях и техните семейства."

Вижте още снимки на Брендан Фрейзър и синовете му:

Приказните синове на Брендан Фрейзър предизвикаха фурор

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти