“Не знаете през какво съм минала”: Приянка Чопра срещу тежките обвинения, че е “наела утроба”

Малката дъщеричка на актьорите Приянка Чопра и Ник Джонас, кръстена с красивото име Малти Мари, празнува първия си рожден ден по-рано този месец. Майка ѝ използва този повод, за да си припомни приключението ѝ по пътя към майчинството.

Малти е много желано дете, което се появи на този свят по малко сложен и необикновен начин - чрез сурогат. Освен това тя се роди преждевременно - цял един триместър преди термина. Чопра сега е готова да говори подробно за решението си да използва помощта на сурогатна майка и за трудните първи месеци в отделението за недоносени бебета.

„Имах медицински усложнения“, сподели Приянка в интервю за британския Vogue. „Това беше необходима стъпка и съм толкова благодарна, че бях в позиция, в която можех да направя това. Нашата сурогатна майка беше толкова щедра, мила, прекрасна и забавна и тя се погрижи за този ценен подарък за нас в продължение на шест месеца."

Чопра и Джонас изненадаха своите последователи в Instagram през януари миналата година с проста публикация без снимки, съобщаваща идването на Малти: „Радостни сме да потвърдим, че посрещнахме бебе чрез сурогатна майка. С уважение молим за лично пространство в този специален момент, докато се фокусираме върху семейството си. Много благодаря."

Въпреки деликатния момент, през който минаваше тогава семейството на Приянка и Ник, хората не се посвениха да критикуват жестоко избора на актрисата. Разкритието стовари на главите на новите родители възмущение, неприятни спекулации и женомразки преценки. Чопра беше обвинена, наред с други неща, че е „аутсорсвала“ бременността си, че е „наела утроба" от суета и е получила „готово бебе“. Някои от критикуващите дори направиха догадки, че тя няма да изпитва майчина привързаност към дете, родено по този начин. 

Чопра споделя, че е развила способността да не се засяга от това, което хората говорят за самата нея, но не може да се каже същото за думите, изречени по адрес на дъщеря ѝ. "Толкова е болезнено, когато говорят за дъщеря ми. Казвам си „Дръжте я настрани от това.“ Знам какво е чувството да държа малките ѝ ръчички, когато се опитваха да намерят вените ѝ. Така че не, тя няма да бъде клюка." – категорична е майката.

 „Наистина защитавах тази глава от живота си с дъщеря ми. Защото не става въпрос само за моя живот, а също и за нейния." – добавя тя. 

Приянка си спомня най-щастливия момент в живота си – „Бях в операционната, когато тя излезе. Беше толкова малка, по-малка от ръката ми. Видях какво правят сестрите в интензивното отделение. Те вършат Божията работа. Двамата с Ник стояхме там, докато я интубираха. Не знам как изобщо намериха това, от което се нуждаеха в малкото ѝ тяло, за да я интубират."

Приянка Чопра вече има сили да се опълчи срещу онези хора, които не са проявили достатъчно разбиране в един критичен за нея момент.

"Не ме познавате. Не знаете през какво съм преминала. И това, че не искам да правя медицинската си история или тази на дъщеря си обществено достояние, не ви дава право да си измисляте какви са били причините.“

Малти за щастие се оказала един малък боец и е вкъщи с родителите си от миналата пролет.

Въпреки че двойката все още не е показвала лицето на бебето си публично, Чопра разкри на кого най-много прилича тяхното момиченце – „Повечето хора казват, че прилича на Ник. Не вярвам."

Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти