Пухкава изненада: Приянка Чопра с неочакван подарък за Ник Джонас

Ник Джонас Приянка Чопра
Снимка: Getty

Как се събудихте тази сутрин? С аларма, няколко минути успиване и кафе на крак като всички бързащи за работа хора? Е, Ник Джонас днес се събуди с целувка... от куче!

Приянка Чопра изненада съпруга си с чисто ново попълнение в семейството: кученце порода немска овчарка, което изглежда като много добро момче. Във видеото, което двойката сподели в Instagram, виждаме как Приянка събужда Ник в леглото, докато кученцето бързо се качва при него и започва да го целува по лицето и раменете.

Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас >>>

Ник сподели видеото в Instagram, като написа: „Не съм спирал да се усмихвам от момента, в който се събудих и осъзнах какво се случва. Благодаря ти, Приянка!“ Екзотичната красавица пък написа в личния си профил: „Толкова много сладост в един кадър! Честита почти-годишнина, скъпи!“

Приянка Чопра и Ник Джонас - холивудската кралска двойка на 2018 >>>

Ако се чудите как се казва четириногият сладур – името му е Джино и вече дори има собствен акаунт в Instagram, а биографията му казва: „Баща ми е рок звезда!“. Така че ако искате да се радвате на умилителни снимки като тази, последвайте го на @ginothegerman!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning cuddle puddle with daddy.

A post shared by Gino Jonas (@ginothegerman) on

37-годишната Приянка Чопра, която изпълни главната роля в сериала „Куантико“, е една от най-големите боливудски звезди. Тя беше избрана за Мис Свят през 2000 г. и след това засне повече от 50 филма в Индия. 27-годишният Ник Джонас стана известен първо с групата Jonas Brothers през 2005 г., но от 2013 г. се изявява самостоятелно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Двамата се запознават през 2017 г. по време на традиционното парти след Оскарите, организирано от изданието “Vanity Fair”. Oще тогава Ник Джонас, бивш член на триото Jonas Brothers и вече със соло кариера, е запленен от прелестната индийка. Ник и Приянка сключиха брак през декември 2018 г. в пищния индийски дворец Умаид Бхаван в Джодпур, а празненството им включваше както християнска служба, така и хиндуистка церемония.

Разгледайте в галерията най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти