Запознайте се с Малти! Приянка Чопра и Ник Джонас споделиха първа снимка на дъщеря си

Приянка Чопра и Ник Джонас представиха на света своето очарователно момиченце.

Актрисата сподели снимка с детето си в своя Instagram, заедно с емоционално послание за Деня на майката, описващо първите месеци от живота на бебето. На снимката Чопра държи малката си дъщеря, на име Малти Мари Чопра Джонас, докато бебето е облечено в очарователна розова рокля и лента за глава в тон.

За сладката снимка Приянка носи дънково яке и се усмихва, прегръщайки малката Малти, а Ник държи бебето за ръка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

„На този Ден на майката не можем да не разсъждаваме върху последните няколко месеца и влакчето, на което бяхме, но сега знаем, че толкова много хора също са го изпитали“, написа актрисата към трогателния кадър. „След повече от 100 дни в интензивното отделение, нашето малко момиченце най-накрая си е у дома. Пътуването на всяко семейство е уникално и изисква вяра и докато нашето беше няколко предизвикателни месеца, това, което става напълно ясно в ретроспекция, е колко ценен и перфектен е всеки момент.“

„Ние сме много щастливи, че нашето малко момиченце най-накрая си е у дома и просто искаме да благодарим на всеки лекар, медицинска сестра и специалист в болницата в Лос Анджелис, които бяха там безкористно на всяка крачка от пътя. Нашата следваща глава започва сега, а нашето бебе е истински борец. Дай им да се разберат, ММ! Мама и татко те обичат“, продължи тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Първата снимка на Малти идва четири месеца след като Приянка и Ник посрещнаха бебето чрез сурогатно майчинство. Източник по-рано каза пред Entertainment Tonight, че двамата обожават да са родители.

„Приянка и Ник обичат да са родители и прекарват много време у дома“, разказа източникът. „Двамата искаха деца от известно време и са толкова щастливи, че най-накрая това се случи. Приянка и Ник пазят личния си живот, но са позволили на близки приятели и семейство да се срещнат с бебето им.“

Двойката сключи брак през декември 2018 г. с поредица от празненства, включително западна церемония и традиционна хиндуистка церемония.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Миналата година двойката отбеляза третата годишнина от сватбата си с романтична вечеря в стая, украсена с десетки бели свещи, розови листенца и огромни букви с надпис „Завинаги“.

„Живеем в мечта“, написа Чопра под снимка на романтично подредената маса, която включваше картичка с надпис: „Намерих те, омъжих се за теб, задържам те“.

Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти