Появиха се близначки, които са двойнички на принцеса Шарлот

принцеса Шарлот
Снимка: Getty/Gulliver

2-годишни близначки винаги се оказват в центъра на вниманието в британския град Болтън. Малките Елиса и Сиена не само, че пленяват хората с красивите си очи и сладки бузки, но и предизвикват много коментари.

Родителите на децата споделят, че безброй хора са им казвали, че дъщерите им поразително приличат на принцеса Шарлот.

Често се случва хората да искат да се снимат с тях, а дори получихме предложение да участваме в шоу, където се представят имитации на известни личности, разказа майката на децата Даниеле Уолш, която приема това като голям комплимент.

"Ефектът Шарлот" или защо принцеса Шарлот струва над 3 милиарда долара?

Отначало не смятала, че близначките приличат на малката кралска особа. По-късно обаче потърсила снимки на принцеса Шарлот в интернет и останала изумена.

Всичко беше почти еднакво – от дрешките, излъчването, дори усмивката. Не можех да повярвам, че никога преди не съм забелязала тази прилика.

Благодарение на Кейт вече знаем кой е любимият цвят на принцеса Шарлот

принцеса Шарлот
Снимка: Getty/Gulliver

Двете момичета все още не разбират защо привличат толкова голямо внимание и приемат всичко за игра. С усмивка позират за снимки с непознати, които ги спирали дори и на семейната почивка в Португалия.

Аз не ги обличам нарочно като принцеса Шарлот, но много обичам нейния стил и този на херцогиня Катрин. Предпочитаме класически модели рокли и жилекти.

Вие смятате ли, че близначките приличат на принцеса Шарлот?

Направихте ли си вече нашия нов коледен ТЕСТ ТУК? Покажете ни любимите си коледни неща и ние ще ви разкрием как трябва да украсите коледната трапеза. :)

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти