Под карантина: няма да повярвате какво прави кралица Елизабет всеки ден

кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

Ако се чудите как кралица Елизабет прекарва времето си в изолация, ние имаме отговор и той е - доста ползотворно и активно. Нейно Височество се наслаждава пълноценно на допълнителната възможност за почивка, както разкриват кралските хроникьори. Те споделят, че Елизабет е в отлично настроение и не пропуска ден без да язди любимия си кон. 

"Най-прекрасното нещо за кралицата е, че сега има възможност да прекарва повече време със съпруга си. Двамата вечерят заедно всеки ден, а Елизабет избира специално тоалетите си за техните вечери. Също така тя язди всеки ден и прекарва време сред природата", споделят източници, близки до кралското семейство.

94-годишната кралица е известна с това, че обожава да язди и все още не се отказва от това свое хоби. Както става ясно, то я забавлява и я държи във форма по време на изолацията. 

Елизабет смята да се завърне към задълженията си, колкото се може по-скоро. За момента тя продължава да върши каквото може от вкъщи и се надява, че нормалният ритъм на живот ще се завърне скоро.

От Двореца отрекоха и слуховете, че няма да видим повече кралицата на публични ангажименти. Те обясниха, че монархът не смята да се отказва от задълженията си, а напротив - чака с нетърпение да се завърне към тях и да работи по-усилено отвсякога.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти