Перфектната комбинация от вечен сексапил и талант - Кевин Костнър на 69!

Кевин Костнър е американски киноактьор, режисьор и продуцент, носител на „Сезар“, „Еми“, „Златен глобус“ и „Оскар“, номиниран е и за наградите „Сатурн“ и „Сателит“ и „БАФТА“.

Известни филми с негово участие са „Недосегаемите“, „Бодигард“ „Танцуващият с вълци“, „Робин Худ: Принцът на разбойниците“, „Воден свят“, „Месия на бъдещето“, „Човек от стомана“ и много други.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yellowstone (@yellowstone)

Само седмица преди рождения си ден Кевин Костнър получи признание за своята роля в "Йелоустоун" - „Златен глобус“ за най-добър актьор в драматичен сериал.

От 2003 г. има звезда на Холивудската алея на славата. Освен в киното Кевин Костнър, се справя добре и на музикалната сцена. През 2007 г. създава кънтри-рок групата Kevin Costner & Modern West, с които има два албума и световно турне.

Актьорът е до голяма степен потаен относно семейния си живот със съпругата Кристин Баумгартнер и техните деца.

„Много съм благодарен за Кристин като партньор“, казва той пред PEOPLE през 2020 г. „Нашата къща е като река: просто трябва да влезеш в нейното течение.“

Костнър все още е женен за първата си съпруга Синди Силва, когато се запознава с Баумгартнер. Пътищата на двамата се пресичат на голф игрище, където Костнър репетира за романтичната си комедия от 1996 г. „Тенекиена купа“.

След като Костнър и Силва се развеждат през 1994 г., той има кратка връзка и дете от актрисата Бриджит Рууни. През 1998 г., след раздялата си с нея, Кевин и Кристин се срещат в ресторант и скоро след това стават двойка.

Двамата са женени от 2004 г.

кевин костнър
Снимка: Getty

Днес актьорът ще навърши 68 години и за да го отпразнуваме с него, решихме да споделим с вас малка част от неговите цитати за живота:

„Провалът не те убива. Той само прави желанието ти да успееш по-силно.”

„Не се предавам. Никога. Знам накъде отивам и ... просто вървя натам!“

 „Истинските герои са мъже, които падат и се провалят, но накрая печелят, защото остават верни на своите идеали и вярвания…“

„Ако не разбираш и не осъзнаваш своите граници, няма да можеш да постигнеш кой знае колко в живота.“

„Важното в живота е сам да взимаш решения за действията си. Резултатите не винаги имат значение.”

„Обичам да мечтая. За съжаление, много хора се отказват от мечтите си твърде лесно, в името на „реалността”.“

„Ти решаваш дали ще увехнеш като маргаритка или ще се изправиш и ще продължиш да живееш живота, който ти е даден, по най-добрия начин.”

„Ако си готов да кажеш на някого, че го обичаш, готов ли си и да му кажеш, че съжаляваш? Ако наистина обичаш, трябва да си готов на това, дори когато мислиш, че си прав. Дори когато знаеш, че си прав.”

„Живеем във времето на цинизма. Трябва да се научиш да го игнорираш. Иначе ще се заразиш и ти.”

„Животът ми не е перфектен. Има неща, за които съжалявам. Но всичко това - шансовете, които поемаш, решенията, които взимаш, грешките, които правиш... – всичко това всъщност значи да си жив. И единственото, което можеш да направиш с нещата, за които съжаляваш, е да ги разбереш. Да се разбереш!“

„Трябва да си дадем сметка, че оставяме нещо след себе си. И това е споменът за нас в децата ни. Това е светогледът, който им помагаме да изградят. Така че, можеш да се променяш за много неща – за модата, за нещата, които харесваш, за музиката, която слушаш. Но става ли дума за ценности, трябва да си твърд като скала.”

 „Ако искаш дадена работа, но не си по-добър от конкурента си, тогава работи повече от него. Обикновено желанието и мотивацията са по-важни от опита.”

„Когато си дадеш време, отговорите на въпросите, които те тормозят, сами се появяват пред теб.”

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти