Още една кралска сватба се е случила тайно миналата седмица!

Флора Огилви Тимъти Вестерберг сватба
Снимка: Instagram/@floravesterberg

Миналия уикенд внучката на принцеса Александра – първата братовчедка на кралица Елизабет II, се е венчала в Лондон. Флора Огилви каза „Да“ на Тимъти Вестерберг в параклиса в двореца Сейнт Джеймс. Булката носеше класическа семпла рокля на Емилия Уикстед.

Въпреки че младоженците не оповестиха брака си няколко дни, вчера новата г-жа Вестерберг сподели вълнуващата новина с публикация в Instagram със снимка от сватбения си ден:

„Тимъти и аз се оженихме тайно в двореца Сейнт Джеймс в събота на 26 септември. Искрено се радваме и очакваме с нетърпение да празнуваме следващата година.“

Новината пристигна почти три месеца, след като принцеса Беатрис се омъжи тайно за съпруга си Едуардо Мапели Моци в Уиндзор. На интимната церемония присъстваха само около 20 членове на семейството, включително кралицата и принц Филип.

Стриктните правила, които кралското семейство е задължено да спазва

Двамата се сгодиха през септември 2019 г. в Италия. Двойката беше планирала пищна сватба, която трябваше да се състои през май, но бе провалена заради пандемията от коронавирус.

Огилви, консултант по изкуства, и Вестерберг, бивш професионален хокеист от Швеция, обявиха годежа си през ноември 2019 г. Флора Огилви рядко влиза под светлините на прожекторите, за разлика от нейните далечни братовчеди принц Уилям и принц Хари, но тя се е появявала на някои събития на кралското семейство като сватбата на лейди Габриела Уиндзор през май 2019 г.

15 звездни двойки, които са се венчали тайно

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти