Новата прическа на Радина Кърджилова, която е хит за 2024

Вече сме в разгара на месец април, природата се обновява и разцъфва, а това събужда и у вас непреодолимото желание да се почувствате по-лека и обновена. Припознавате ли се в тези редове? Ако е така, то имаме едно предложение за вас. Няма по-сигурен и бърз начин една жена да се почувства преродена, от това да смени прическата си. И по-специално - да подкъси дължината ѝ. 

Такъв пример ни дава актрисата Радина Кърджилова, която забелязахме, че е с нова визия. Тя е заложила на модерния къс боб и не можем да кажем друго, освен "Уау!".

►10 горещи прически, които трябва да пробвате през 2024 г.

Прическата боб е лесна за поддържане, а същевременно супер стилна. Именно затова тя доминира тази година, а нищо чудно да го направи и през следващата. 

Вижте тук променената Радина Кърджилова:

Смел боб - новата блестяща визия на Радина Кърджилова

Класическият боб има почти 7 милиарда посещения в TikTok, а през 2024 г. този тип прически ще продължат да бъдат водещи в тенденциите и да набират повече последователи, твърдят от Glamour. Но защо?

Подрязаната дължина изглежда свежа, стилна, практична, поддържана и едновременно с това - малко дръзка. Ето защо прическата боб продължава да бъде класика, от която звездите не могат и не искат да се откажат. Тя е хит сред известните лица като Хейли Бийбър, Сиара и Лори Харви.

Разбира се, този стил предлага и различни версии. Трябва единствено да се консултирате с опитен фризьор, за да изясните кой тип боб ще приляга най-добре на формата на лицето ви. 

Тук можете да получите и още доза вдъхновение за нова прическа през 2024:

Тези прически ще бъдат най-модерни през 2024

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти