10 горещи прически, които трябва да пробвате през 2024 г.

Ако последните няколко години бяха съсредоточени върху възприемането на естествената текстура и непринудени прически, 2024 връща някои ретро прически отново под светлината на прожекторите. И макар че вече е април и важните решения за новата година вече са взети, сега е идеалният момент да промените визията си преди началото на лятото.

Заповядайте на единственото всеобхватно изложение, посветено на красотата и здравето в България. Ако се интересувате от нови продукти, оборудване и услуги от индустрията за красота и здраве или търсите срещи с водещите компании, нови бизнес връзки и искате да сте в крак с актуални тенденции и иновации на бранша, трябва задължително да посетите Arena of Beauty!

Грабнете вход за Arena of Beauty 2024, в Интер Експо Център (зала 5 и 6) от Grabo.bg

A тази година BOOKERS е ексклузивен партньор на най-голямото изложение за красота, което ще се проведе на 26-28 април 2024 г. в Интер Експо център. В тази връзка, 6 от Вас могат да спечелят 3-дневен пропуск за събитието.

ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК 

 

Кои прически ще обичаме винаги и кои никога не трябва да се връщат на мода

Стилът, който не изисква поддръжка, се издига на по-високо ниво с ефектни подстрижки, които стоят естествено и ни връщат към минали епохи и десетилетия.

фризьор
Снимка: iStock

Ако отдавна обмисляте по-къса дължина или да разчупите дългата си коса, имаме няколко интересни предложения за вас. Говорим и за модерни варианти на вечните класики като ретро боб, бретон и дълги прически.

Ето най-модерните прически, които виждаме навсякъде през 2024 г. и определено ще ви вдъхновят за следващата среща с вашия фризьор:

10 горещи прически, които трябва да пробвате през 2024 г.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти