Винаги двама, винаги: Деян Донков и Радина Кърджилова ни дават два повода да се усмихнем

деян донков
Снимка: Деян Донков/Facebook

Деян Донков и Радина Кърджилова са edna от любимите ни български двойки, затова не спираме да следим зорко всяка тяхна стъпка в професионален и личен план. В момента двамата подготвят нова пиеса, като междувременно се опитват да балансират между двете неща, което правят най-добре – да се изявяват на сцена и да се грижат за семейството си.

Всичко това научихме от самата Радина, която публикува снимка в официалния си профил в Instagram с описание:

Репетираме с този прекрасен Деян пиесата "Нирвана" на Константин Илиев в @theatre199 и ни е вълнуващо в душите.

И на нас ни става вълнуващо в душите, когато ставаме свидетели на щастието и успехите ви, прекрасно семейство!  

Вижте ТУК цял куп сладки снимки на Радина и малкия Христо >>>

Премиерните дати на постановката „Нирвана“ от Константин Илиев са 17 и 18 декември. Мястото е Театър 199 „Валентин Стойчев“. Подарете си изкуство през най-вълшебния месец от годината!

Актьорът Деян Донков от своя страна готви специален моностпектакъл, носещ името „Камбаната“. В предаването „Събуди се“ по NOVA разказва за персонажите, които е изиграл на сцена, за трудностите да влезе и излезе от роля, за цената, която плаща и за любовта на зрителите, на които би искал да благодари:

„Авторът на романа беше моят критерий и след като се запозна с драматизацията на текста на романа, нямаше много забележки. Каза ми, че съм го окастрил от всякакви лирични и поетични моменти, и се е превърнал като оголен нерв. Това е една много вълнуваща история и бих сравнил нейният герой с реален балкански супер герой, който познаваме от екрана.

Аз се уча от героя си, както и от всеки следващ персонаж или герой, с който се сблъсквам лично. Колкото по-пълнокръвен е героят и талантливо написан, това го прави универсален и конвертируем между хората. Всеки би припознал някои неща, които носи в себе си, защото преди всичко е човек.“

„Само заради свободата и любовта си струва тази агония животът“ са думи на героя на Деян Донков от спектакъла „Камбаната“, чиято премиера в София предстои на Студентския празник 8 декември. Актьорът, освен изпълнител, е и режисьор, и автор на драматургичния вариант на романа на Недялко Славов. Не не смятаме да го пропуснем, надяваме се, че вие също!

15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха

На въпроса дали децата им ще продължат творческите им стъпки отговаря:

„Синът ми Деян Донков иска да стане футболист, но в действителност той вече играе при мъжете в Левски Раковски. Обича да гледа театър, но на някои постановки не го допусках преди, защото беше още малък. С времето изгледа всичко и това му даде друг поглед върху мен.

В момента с Радина репетираме в театър 199 пиесата „Нирвана“ и понеже съпругата  ми кърми най-малкия ни син, всеки ден идват заедно с момичето, което ги гледа и имат достъп до сцената. Средният ми син Христо, кръстен е на бащата на Радина, е много артистичен и като че ли е грабнал таланта от дядо си, който е художник и писател. Рисува много хубаво, притежава страст към изобразителното изкуство и сутрин става и започва да рисува, тъй като има нужда от това.“

Вижте цялото интервю на Деян Донков за NOVA във видеото горе.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти