Никол Станкулова поддържа форма със сладко, а Ралица Паскалева отново в ролята на лекар

Ако се чудите как синоптичката на NOVA поддържа перфектна форма след раждането на второто си дете, отговорът вече е ясен – със сладки бисквитки! Може да ви звучи невероятно, но... „С Рачков всичко е възможно“.

Тази събота Никол беше гост в предаването, като демонстрира как се похапват бисквити, след като успя да ги придвижи от челото до устата си само със смешни физиономии. Нейна конкуренция в състезанието „Палавата бисквитка“ беше Златка Димитрова, която обаче спечели съревнованието с 4 на 2.

„Я ми дай тези бисквити! След като Златка не яде захар и брашно, а пък аз само това ям!“, каза Никол и взе купата със сладки, за да се почерпи, а Рачков не пропусна да се пошегува: „Ти какво, преди прогнозата за времето и хапваш едно кило брашно?“.

По-късно в „Лудата стая“ пък видяхме Ралица Паскалева да се завръща в ролята на лекар, а пациентът беше Веселин Плачков.

„Болки в гърлото ли? Я да го отворим за всеки случай, може и нещо друго да се окаже“, заключи доцент Захариев, след като пациентът беше положен за преглед по корем. През това време пък Паскалева припяваше „Господи, помолуй“, докато се прекръстваше за здравето на Плачков.

Тази събота гости в предаването бяха Никол Станкулова, Ралица Паскалева, Михаела Маринова, Златка Димитрова, Антоан Петров – Анди, Веселин Плачков, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев. Кои звезди ще видим в необичайни роли и ситуации предстои да разберем следващата събота от 20:00 в ефира на NOVA!

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.

Още от ефира на NOVA:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти