Невена Цонева: Каквото повикало, такова се е обадило

В предаването ,,На кафе“ по NOVA проведоха много любопитно интервю с една интересна личност, която познаваме заради талантливия ѝ глас, но в последно време все повече виждаме в социалните мрежи покрай подкаста ѝ "Без граници с Невена Цонева".

,,Жената може наистина да е изключително силна. Не случайно на нея е дадено правото да ражда, да отглежда, защото тя има изключителен инстинкт и мисли по много неща едновременно“, казва тя.

Според нея казаната дума, особено от близък човек, може да посее отрова в нас, така че най-добре е да мислим какво говорим, защото всяка казана дума се връща към нас: ,,Ние си мислим, че вреди на насрещния, но напротив, никой не се е разминал с това, което ще му се върне. Народът го е казал - каквото повикало, такова се е обадило“.

,,Около всеки човек има цветове. Това е пречупване на светлината. Наричаме го аура, защото това е нашето излъчване. Аурата е отражение на характера на човек, защото ти се раждаш с определен цвят аура, но тя също така може да си видоизменя в периферията си – в зависимост от твоето настроение, от твоето здравословно и психическо състояние“, допълва Цонева.

Тя казва, че човек се ражда с една основна аура и отгоре могат да се появяват различни ефирни цветове: ,,Това е много забавно за мен, защото аз примерно разбирам кога някой е влюбен, появява се едно хубаво облачно розово“.

Вижте пълното видео от ,,На кафе“ по NOVA във видеото по-горе!

Още статии от ,,На кафе": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол