Астро прогноза за седмицата: Чакат ни добри времена

В средата на месец май, когато Слънцето навлиза в знака на Близнаци, поглеждаме към седмичния и месечния хороскоп на Вихра в предаването "На Кафе" по NOVA - важните аспекти на големите планети и как те се отразяват на всяка една от зодиите!

На 20-и май енергията се сменя, Слънцето влиза в знака на Близнаците и вече ставаме доста по-мобилни и с желание да получаваме повече енергия за повече контакти. Близнаците отговарят именно за това. Това е период, в който до обяд имаме енергия, след обяд вече сме мрачни. Слънцето ще остане цял месец в Близнаци, както обикновено до 20 юни, преди да влезе в знака на Рака.

10 факта за зодия Близнаци

Луната влиза в знака на Скорпиона във вторник. Много интензивна енергия, винаги когато е във воден знак. Разбира се, че се отразява върху нашите чувства и емоции. Водата отговаря за това. Особено хората, които имат твърде много от тази стихия в личната си натални карти, стават буквално като попивателни. Заради Луната този ден няма да бъде много подходящ за взимане на важни решения и за водене на преговори, защото ще направи едни напрегнати аспекти с Меркурий, планетата на комуникацията, а тогава взимаме много емоционални решения.

Седмичен хороскоп за 3 - 9 юни

В сряда Луната ще направи вече хармоничен аспект със Сатурн, който ще ни заземи. И тогава - когато имаме такива аспекти - е много хубаво да се ориентираме към своите дисциплина и чувство за отговорност. Тоест, да си вършим работата и важните дела, които наистина изискват да бъдем отговорни и дисциплинирани към тях. Сряда е хубав ден и защото Слънцето ще направи един много добър аспект с Плутон, който е планета, която е свързана с куража, с волята. И ние ще имаме възможност да проявим този кураж и тази воля към начинания, към които до този момент някак сме изпитвали съмнение и страх.

А и самия Плутон ще ни даде прозорливост да разберем дали сме на това ниво, за да можем да направим тези важни стъпки напред. Естествено е, че при всеки има нюанси.

Най-интересният ден е четвъртък, защото имаме Пълнолуние в знака на Стрелеца. Това е най-позитивният знак. Това е знакът, който управлява Юпитер, планетата на Късмета, на щастието, на разширението - големият благодетел в астрологията. 

Венера същия този ден преминава и тя в знака на Близнаците, което ще ни настрои по-флиртаджийски.

В петък съвпадът на Венера и Юпитер ще направи още един прекрасен хармоничен аспект към Нептун. Това е висшата любов.

В неделя Юпитер влиза в знака на Близнаците и той последва Слънцето и Венера. Ще остане там цяла година до 9 юни 2025г., като това ще направи хармонични аспекти със Слънцето, а товаа от своя страна щед облагодетелства въздушните знаци.

В обобщение – очаква ни един прекрасен май месец за абсолютно всички.

Какво очаква всяка edna от нас през тази седмица - четем в галерията по-долу!

Астро прогноза за седмицата: Добри времена

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти