Не питай старило, а патило: лекът за серийните кръшкачи

джон леджънд криси тийгън
Снимка: Getty

Джон Леджънд - певец, баща и съпруг на любимката в социалните мрежи Криси Тийгън, разкрива любопитни подробности за своето минало. Признаваме си, че не се зарадвахме от новината, че най-сексапилният мъж на 2019-та и изпълнителят на песента All of me е изневерявал системно на жените, с които е бил. И все пак, необходима е голяма смелост, за да признаеш грешките си и да докажеш с действия, че си посветен на личната мисия да бъдеш по-добър човек. 

Много хора (включително и ние) направиха бързото заключение, че Криси е тази, която е внесла тази положителна промяна в живота му. Е, истината не е съвсем такава.

Леджънд повдига завесата на информационното затъмнение и прави болезнени признания:

Допуснах много грешки в миналото, особено когато бях на 20. В гимназията и колежа бях с 2 години по-млад от приятелите ми и не ми вървеше с момичетата. Когато започнах да получавам това внимание, се почувствах много добре. Грабех от него с пълни шепи.

джон леджънд криси тийгън
Снимка: Getty

Криси Тийгън: "Ще си махна силикона и пак ще имам гърди, просто ще са само от мазнини" >>>

С поемането по пътя към славата вниманието към него нараства все повече:

Бягах от отговорност, като просто предварително поставях неясни граници на взаимоотношенията ми. Но това, което правех, наистина беше изневяра. Бях лъжец и егоист. Наслаждавах се на вниманието, което получавах. 

Това, което го отказва след време, е емоционалното изтощение.

Когато можеш да си искрен с някого и не се налага да криеш съобщения, живееш много по-леко. Осъзнаваш, че точно от това имаш нужда, за да бъдеш щастлив - да бъдеш верен и изцяло отдаден на човека, когото обичаш. В онзи момент осъзнах, че този човек за мен е Криси. И спрях да се оглеждам за други.

джон леджънд криси тийгън
Снимка: Getty

8 вида изневери, които не включват секс и целувки, но все пак са изневери >>>

Изповедта на Леджънд особено много ни хареса, защото опровергава една токсична философия, която натрапва идеята, че самите жени са виновни заради постъпките на мъжете си, че не са достатъчно добри и не притежават необходимите качества, за да изградят успешна връзка.

Както самият певец казва, той е отговорен за постъпките си и за тъмното си любовно минало. Не припознава настоящата си съпруга като жената, която го е променила, нито намеква, че другите дами в живота му са били непълноценни партньори. 

Признаваме си, че сме скептични към изказвания като "Уморих се от лъжите и се промених", но няма как да не аплодираме Джон за признанието, че поведението му е провокирано от повърхностна жажда за внимание и нищо повече.

А и сме сигурни, че многобройните почитатели на музиката му ще осигурят вниманието, от което се нуждае, за много години напред.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти