Криси Тийгън: "Ще си махна силикона и пак ще имам гърди, просто ще са само от мазнини"

криси тийгън
Снимка: Getty/Gulliver

Признаваме, че моделът Криси Тийгън е сред любимите ни знаменитости. Винаги се държи много земно, има страхотно чувство за хумор и не се страхува да бъде откровена за ежедневните неща, с които се сблъсква като нормален човек.

Поредното доказателство за това е фактът, че говори съвсем открито в социалните мрежи за една важна операция, която ѝ предстои. Красивата съпруга на певеца Джон Леджънд е решила да се подложи на операция за премахване на силиконовите импланти от гърдите си е откровена до болка (и смях) в социалните мрежи, където споделя защо е взела това решение.

Здравейте, преди дни ви показах как ми правят тест за коронавирус, защото ми предстои операция. Много хора са любопитни какво ще си правя и ето го обяснението - ще си махам гърдите! Служеха ми страхотно в продължение на години, но приключих с тях. Иска ми се да мога да си закопчавам ципа на роклята без проблем и да лежа по корем. Не е голяма работа и не трябва да се тревожите за мен. Всичко е наред. Все още ще имам гърди, просто ще са мазнини и мастна тъкан. Което всъщност представляват истинските гърди. Скучна, но чудотворна топка мазнина!

В скорошно интервю Криси обясни защо е решила да си постави силикон: "Беше заради работата ми като модел на бански костюми. Реших, че ако ще позирам легнала по гръб, искам гърдите ми да изглеждат добре. Но след това родих, кърмих и нещата увиснаха. Та сега се чувствам малко прецакана."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

goooooood night!! (we look like we run a daycare I know)

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Е, явно Криси няма да се чувства прецакана задълго, а е решила да възвърне изцяло естествения си вид, за което я поздравяваме!

ох на мама
Снимка: Личен архив

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти