Кралски тест за лоялност: на какво изпитание са подложени Меган Маркъл и принц Хари

Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

Принц Хари и Меган Маркъл направиха успешно посещение в Обединеното кралство по време на платинения юбилей на кралица Елизабет II. Може и да не е било точно това, на което са се надявали по отношение на запознаването на дъщеря им Лилибет с нейната прабаба, но те се погрижиха вниманието да бъде насочено единствено към знаменателното честване на кралицата.

Съобщава се, че двойката е присъствала на събитието, за да „оправи отношенията си“ с роднините на Хари, но кралският биограф Дънкан Ларкомб сподели пред The Sun, че според него семейство Съсекс са се сблъскали с „тухлена стена“, вместо да постигнат напредък в разрешаването на враждата.

Да, те оставиха камерите на Netflix за документалния си сериал чак в САЩ, но също така не им беше позволено фотограф да направи каквито и да било снимки на кралицата при срещата ѝ с Лилибет. Съобщава се, че дворецът се е притеснявал, че снимките ще попаднат в телевизионното предаване, така че това показва, че има липса на доверие, когато става въпрос за Хари и Меган.

„Изпитанието наистина започва сега за Хари и Меган“, обясни Ларкомб.  „Те дойдоха във Великобритания за юбилея и наистина се затвърдиха отново като кралски особи, което е чудесно за техния бранд и нещо, което Spotify, Netflix и Penguin ще погълнат.“

Той смята, че дворецът ще следи „поведението им занапред“, за да види дали има място за тях в кралското семейство в бъдеще.

Експертът отбеляза, че „маслиновата клонка е подадена“, но сега зависи от Съсекс да бъдат дискретни и да не разкриват семейни тайни в сериала си за Netflix или в книгата на Хари.

Ларкомб нарича това „салон на последния шанс“ за двойката, но ако те „докажат, че може да им се има доверие“, това ще бъде „огромна стъпка в правилната посока“ към „ново начало“.

Ако не следват желанията на двореца, двойката може да бъде „отрязана“ завинаги. Нека да видим как ще се развие цялата ситуация, защото тази история вече има толкова много неочаквани обрати. Какво ли предстои?

Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти