Принц Хари със сладък публичен жест към дъщеря си Лилибет

Херцогът на Съсекс показа, че е горд да си има дъщеря, посвещавайки ѝ жест в ново видео за глобалната си инициатива Travelyst.

Принц Хари взе участие в кампания, която насърчава посетителите на Нова Зеландия да имат по-устойчиво поведение по време на пътуване. Представяйки си, че вместо туристите оценяват своите дестинации, а дестинациите оценяват своите посетители, агент по оценяването настига херцога, който е излязъл на джогинг в гората. Докато му припомня, че по време на кралското турне в Нова Зеландия през 2018 г. е изпуснал опаковка от бонбон, оценителят му дава оценка 3 от 5 за тогавашното му пътуване.

Във видеото Хари, който е баща на 4-годишния Арчи и 11-месечната Лили, се появява със сладка тениска, посветена на своята дъщеря – на нея пише „Татко на момиче“. Нищо чудно херцогът да използва същата дреха по време на обичайните си тренировки, но кадрите идват и по-малко от месец преди Лилибет да навърши 1 годинка на 4 юни, което ни кара да мислим, че може би изборът му не е случайност.

Това не е първият път, в който херцогът на Съсекс е забелязан да носи вещ, свързана с децата му. При посещението си в Ню Йорк през септември 2021 г. той се появи с папка, която носи посвещение на сина му Арчи. Припомнете си тук ► Аксесоар на принц Хари носи най-сладкото посвещение на сина му Арчи!

В изявление и като основател на организацията за устойчиво пътуване Travelyst Хари сподели: „Докато се връщаме към пътуването, имаме възможност и необходимост да предефинираме индустрията – към по-добро завинаги. Създадохме нестопанската организация Travalyst, за да преосмислим как пътуванията могат да продължат с разширяването на глобалната ни съпричастност, да разрушават бариерите и да създават културни връзки чрез преживявания, които иначе не бихме имали.“

Той продължава изявлението си с думите: „Правим това, като в същото време гарантираме, че местните общности наистина изпитват полза от туризма и опазваме основните екосистеми. В свят, в който сме натоварени да оценяваме толкова много неща, сега се питаме: какво ще стане, ако дестинацията ви е оценява?“

„Започвайки от красивата Аотеароа (маорското наименование на Нова Зеландия – бел. ред.) Нова Зеландия, стартираме първата си кампания. Има една добре позната маорска поговорка: Ehara taku toa i te toa takitahi, ēngari he toa takitini (Успехът не е работа на отделен човек. А работата на мнозина) - каним ви да бъдете част от нашите мнозина“, завършва изявлението си принц Хари.

Принц Хари и милите му моменти с деца

Програмата Travelyst бе открита през 2019 г. като първата инициатива шапката на Sussex Royal - благотворителната фондация на херцога и херцогинята на Съсекс.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти