Меган Маркъл проговори за отношенията си с Елизабет II, за първи път след смъртта на кралицата

Меган Маркъл разказа открито за отношенията си с покойната кралица Елизабет.

В сряда Variety разкри корицата си за „Силата на жените“ с участието на херцогинята на Съсекс, която проговори за смъртта на Елизабет II за първи път.

Случаят Меган Маркъл: как скърбиш за починал човек, когото преди това си наранил

На въпроса как са се справили със скръбта, създателката на подкаста Archetypes изрази благодарността си за глобалната подкрепа и че е успяла да бъде до съпруга си, принц Хари в този тежък момент.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

„Това, което е толкова красиво, е да гледаш наследството, което баба му е успяла да остави на толкова много фронтове“, каза Меган за наследството на кралицата. „Разбира се, по отношение на женското лидерство, тя е най-яркият пример за това как изглежда това. Изпитвам дълбока благодарност, че успях да прекарам време с нея и да я опозная.“

„Беше сложно време, но съпругът ми, вечен оптимист, каза: „Сега тя се събра отново със съпруга си“, добави тя, имайки предвид принц Филип, който почина през април 2021 г. на 99-годишна възраст.

Меган Маркъл с финален трогателен жест към Елизабет II по време на погребението

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Размишлявайки върху това, което е научила от покойния монарх, който си отиде на 96 години на 8 септември, Меган сподели, че си спомня за първото им самостоятелно излизане заедно през 2018 г.

„Размишлявах върху първия официален ангажимент, който имах с нея, колко специално се чувствах. Чувствам се щастливка“, каза тя пред Variety. „И продължавам да се гордея, че имах приятни топли отношения с матриарха на семейството.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

За това как тя и 38-годишният Хари скърбяха като семейство, Меган добави:

„В големите моменти в живота получаваш много перспективи. Това те кара да се чудиш върху какво искаш да съсредоточиш енергията си. Точно сега се чувстваме заредени с енергия и сме развълнувани от всички неща, към които сме се устремили. Също така сме фокусирани върху нашата основа. Толкова голяма част от работата, която вършим, включва филантропското пространство.“

► Ръка за ръка в тъгата си: Меган Маркъл беше неотлъчна подкрепа за принц Хари по време на службата за кралицата

Меган Маркъл с финален трогателен жест към Елизабет II

Списанието обяви Меган като носител на отличието за специалното издание на 14 септември, въпреки че пускането на корицата ѝ беше отложено „от уважение към скорошната смърт на кралица Елизабет II“.

Variety тогава също обяви, че Меган няма да успее да присъства на събитието „Силата на жените“ в Лос Анджелис на 28 септември, което съвпадна с деня след официалното приключване на траура на кралското семейство за покойната кралица.

Общите моменти на Елизабет Втора и Меган Маркъл

Освен Меган Маркъл, списанието отличи още Хилъри и Челси Клинтън, Опра Уинфри, Ава ДюВерней, Малала Юсафзай и Елизабет Олсен в тазгодишния кръг „Силата на жените“. Снимки на шестте жени бяха включени в празничния брой, както беше планирано, а семейство Клинтън украси предната корица.

Меган беше в Европа заедно с принц Хари за поредица от ангажименти с благотворителни организации, когато кралицата почина в Шотландия в началото на септември. Хари пътува до замъка Балморал в деня на смъртта на баба си и остана в Обединеното кралство със съпругата си за последвалите погребални събития.

И принцовете плачат: Меган и Хари ръка за ръка на службата за кралицата

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти