Кралицата на романтичните комедии се завръща: Мег Райън с нов филм заедно с Дейвид Духовни

мег райън
Снимка: Bleecker Street Films

Мег Райън се завръща, за да спаси всички непоправими романтици и да озари света им с нова романтична комедия, в която ще бъде главна героиня! Кралицата на любимите ни романтични филми от 90-те ще ни поднесе нов филм, който несъмнено ще се превърне в класика в жанра.

Компанията Bleecker Street Films обяви лентата "What Happens Later", в която ще вземат участие Мег Райън и Дейвид Духовни.

Двамата ще изиграят ролите на бившите Уила и Бил, които се срещат изненадващо на летището след 25 години, тъй като полетите им закъсняват заради свирепа снежна буря. Двамата се оказват заклещени на летището и нямат друг избор, освен да прекарат време заедно и да поговорят за провалената си връзка.

Бил си признава, че е бил много влюбен в Уила, а тя започва да се пита какво ли щеше да бъде, ако бяха останали заедно.

Освен актриса в главната роля, Мег Райън е участвала в написването на сценария и е режисьор на новата лента. В свое съвсем скорошно интервю тя разкрива подробности за новия си проект: "Понякога се питаш: ще бъдат ли заедно главните герои? Няма ли да бъдат заедно? Новият ми филм разглежда този въпрос, но и повдига някои нови теми. Става въпрос за зрели, възрастни хора, но все пак е много романтичен и секси."

Тя разкри и малко повече за самите персонажи на главните герои и тяхната любовна история: "Моята героиня Уила мисли позитивно и вярва в магията, докато героят на Дейвид мисли по катастрофален начин. Така работят романтичните комедии - героите са в някаква степен противположности, но техните разговори и хумор подсказват, че всъщност да доста съвместими."

"Беше много забавно да видя как Дейвид изиграва персонаж, който е толкова различен от него. Докато аз съм доста по-близка до Уила и нейния свят.", споделя още Мег.

Ето го и трейлъра на  "What Happens Later":

Ликувайте, защото няма да се наложи да чакаме много дълго за премиерата на филма - тя е насрочена за 13 октомври 2023 година!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти