30 години от „Когато Хари срещна Сали“: Мег Райън и Били Кристъл отново заедно

Мег Райън и Били Кристъл
Снимка: Getty

Преди три десетилетия своята премиера прави edna от великите любовни истории – „Когато Хари срещна Сали“, а годишнината събра Мег Райън и Били Кристъл за специално събитие.

Двамата отпразнуваха повода с церемония и прожекция, а ако съдим по усмивките им, изглежда, че годините не са променили топлите отношения между екранните Сали и Хари.

Мег Райън и Били Кристъл
Снимка: Getty

57-годишната Мег Райън и 71-годишния Били Кристъл, които позираха заедно с режисьора на филма Роб Райнър (71 г.), бяха координирани в черно и тъмносиньо.

Пред екипа на “Entertainment Tonight” Били Кристъл отговаря, че едва сега осъзнава, че филмът е класика: „Обадиха ми се и казаха: „Ще затворят булевард „Холивуд“ заради 30-годишен филм“.

Мег Райън и Били Кристъл
Снимка: Getty

Спомняйки си за емблематичната сцена, в която Сали имитира оргазъм в ресторант, актьорът разказва за реакцията на принцеса Даяна по време на прожекция в Лондон през 1989 г. „Бяхме на първия ред на балкона на площад Лейчестър и при началото на сцената всички на партера се обърнаха, за да видят как ще реагира тя.“

Оказва се, че и Даяна, както всички останали, намира сцената за забавна и се разсмива. „Беше страхотно“, казва с усмивка Били Кристъл.

Мег Райън и Били Кристъл
Снимка: Getty

Въпреки тенденцията класики като „Когато Хари срещна Сали“ да получават свой римейк или продължение, актьорът смята, че няма нужда от подобна стъпка: „Разговаряли сме за това с години. Но за тези от нас, които вярват в щастливия край, смятаме, че героите са там, където заслужават да бъдат.“

Вижте тук как Мег Райън се промени през годините >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти