Две седмици след сватбата: Марк Антъни ще става баща за седми път

Марк Антъни и съпругата му Надя Ферейра разкриха, че очакват бебе, само две седмици след като се ожениха.

„Най-добрият подарък за Свети Валентин!!!“, написаха младоженците в общ пост в Instagram, разкривайки, че ще стават родители.

Двойката сподели сладката новина, че Ферейра е бременна с първото им дете заедно, във вторник, като към поста имаше и трогателен надпис на испански: „Благодаря ти, Боже, за тази голяма благословия в живота ни“.

Снимката е кадър на коремчето на Ферейра, като бъдещите родители нежно са поставили ръце върху него.

Само преди 2 седмици, на 30 януари, певецът и 23-годишната бивша мис Парагвай се ожениха на звездна церемония в музея на изкуствата Pérez в Маями.

Марк Антъни се ожени за четвърти път на звездна сватба в Маями

Най-близките им приятели, сред които кумът им Дейвид Бекъм, съпругата му Виктория Бекъм, Салма Хайек, Лин-Мануел Миранда и Луис Фонси, присъстваха на романтичната сватба.

Двамата потвърдиха връзката си чрез Instagram със селфи от самолета през март 2022 г., малко след като се появиха първи слухове, че излизат. „Нека Бог умножи всичко, което ни пожелавате“, написа тогава Марк Антъни.

54-годишният певец предстои да стане баща за седми път. Той се радва на голямо семейство и 6 деца от 3 жени: 14-годишните близнаци Макс и Еме от предишния му брак с Дженифър Лопес; синовете Кристиан Маркъс, на 22, и 19-годишния Райън Адриан Мунис с Даянара Торес; както и 28-годишната Ариана и Чейс, на 27, с Деби Росадо.

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти