Майката на Пике унижава родителите на Шакира в скандално видео

Драмата по оста Шакира, Пике и майката на футболиста не стихва. В интернет се появи видео, на което се вижда как Монсерат Бернабеу не се държи особено уважително с родителите на певицата.

Шакира винаги е била изключително близка със семейството си и не е учудващо, че доста фенове на певицата се изказаха остро след видяното.

Изпълнителката сякаш продължи напред с живота си след цялата драма около раздялата с футболиста и неговата изневяра. Тя вече живее в Маями с децата си и наскоро бе забелязана в компанията на актьора Том Круз. 

Във видеото, което мнозина определиха като скандално и показателно за наглостта на семейството на Пике, се вижда как родителите на Пике и Шакира са се наредили за обща снимка по време на събитие. В един момент на клипа се вижда как майката на Пике се опитва да привлече нечие внимание зад кадър, размахва ръце и грубо избутва майката на Шакира. След това се премества още малко встрани и напълно закрива лицата на родителите на Шакира.

@loischum #shakira #nidiaripoll #williammebarak #joanpiqué🐭 #monserrat🧙‍♀️ #piquenarcisistaxenofobo #fyp #fypシ #foryourpage❣️💙 ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Уилям и Нидиа, родителите на Шакира, остават неподвижни и безмълни по време на цялата случка, а Монсерат не се извинява, че ги е блъснала и е застанала пред тях.

Това не е първият път, в който Монсерат се държи грубо с Шакира и семейството ѝ.  Припомняме, че преди малко повече от месец пък в Twitter се появи друго видео, на което ясно се вижда, как Монсерат и Шакира спорят, при което по-възрастната жена сграбчва Шакира за лицето и след това й прави знак да мълчи.

Друг източник, близък до футболиста и семейството му, е станал свидетел на физическа саморазправа между 46-годишната знойна колумбийка и Монсерат. Двете влезли в сериозни конфликти няколко пъти, и то пред свидетели. "Бернабеу удари шамар на Шакира пред Жерар и децата", пишат в Испания.

Любовта между Шакира и Пике през годините

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти