Ако Лейди Гага е секси, вижте само майка ѝ, която е почти на 70!

Лейди Гага гордо споделя, че произхожда от италианско семейство, а нюйоркската премиера на филма ѝ „Домът на Gucci” бе повод родителите на звездата отново да се появят под светлините на прожекторите.

Това са Синтия и Джоузеф Джерманота, родени в САЩ – тя през 1954 г., а той – три години по-късно. Родителите им имат италиански корени, които впоследствие двойката пренася и в общия си бизнес – ресторанта Joanne Trattoria в Ню Йорк.

Родителите на Лейди Гага - Синтия и Джоузеф Джерманота

Докато за Джо е известно, че работи като интернет предприемач и ресторантьор, Синтия завършва публична администрация, а след това поема мениджърска позиция в телекомуникационна корпорация.

През 2012 г. лейди Джерманота основава фондацията “Born This Way” заедно с дъщеря си и става президент на неправителствената организация, чиято дейност е свързана с младежки инициативи и психично здраве.

Освен че е филантроп и активист, 68-годишната Синтия очевидно би могла да работи и като модел. От красотата ѝ остана очарована дори Салма Хайек, която не се сдържа да сподели пред Гага колко е впечатлена. Камерите на нюйоркската премиера на „Домът на Gucci” през 2021 г. заснеха непринудения разговор на двете актриси:

- Ей, майка ти е толкова секси! Толкова е красива…сега разбирам…а между другото, баща ти също е секси!

- Само не казвай на майка ми!

Вижте още снимки на Синтия в галерията тук:

Прекрасната майка на Лейди Гага

А колкото до визиите на Гага по време на турнето ѝ за премиерата на „Домът на Gucci” през есента на 2021 г., певицата не изневери на корените си. Стефани Джерманота, каквото е истинското име на Гага, сподели, че иска с появите си да почете италиански марки, които обича.

Припомнете си тук:

Фурорът започна в Лондон, където звездата се появи с феерична рокля Gucci от най-новата колекция на модната къща.

Лейди Гага събра всички погледи на премиерата на „Домът на Гучи“

Червена рокля на Versace облече Лейди Гага за премиерата на филма в Милано. Моделът с цепка и елементи на корсет бе съчетан с високи обувки в същия цвят.

Лейди Гага в Милано за „Домът на Gucci”

В Ню Йорк дойде моментът за Armani Prive. Чувственият силует на черната рокля достига кулминацията си в горната част, където откриваме смело деколте и панделка от тюл около врата – секси и изискано едновременно.

Лейди Гага - изискана и секси на нюйоркската премиера на „Домът на Гучи“

Финалният червен килим за „Домът на Gucci” бе разстлан в Лос Анджелис. За събитието Гага заложи на модел от колекцията висша мода на Valentino, който буквално я накара да заблести.

Лейди Гага заблестя за премиерата на „Домът на Gucci” в Ел Ей

А ако искате още от Лейди Гага, припомнете си какво носеше тя за промотирането на предния си филм „Роди си звезда” в галерията тук:

Всички тоалети, които Лейди Гага носеше на събитията от ерата „Роди се звезда“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти